StoryEditor

V novej sérii Nemocnice bude stáť niekoľko postáv pred ťažkou Soffiinou voľbou

22.01.2024, 14:08
Autor:
michmich

Veľkou novinkou ďalšej série dramatického seriálu je príchod novej lekárky. Kamarátstvom ktorých postáv to poriadne zatrasie?

Jojka sa stále proti jej úspešnému konkurentovi nezvdáva a svojej dramatickému seriálu verí. Znovu ho posiela do boja o divákov proti aktuálne najúspešnejšiemu seriálu Dunaj, k vašim službám. Prvý priamy súboj v ďalšej televíznej sezóne sa medzi týmto seriálmi odohrá v utorok 23. januára.  

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Slovenský dramatický televízny seriál z lekárskeho prostredia odštartoval na TV JOJ 24. augusta 2021. Od prvých dielov sa stal z nového televízneho počinu divácky hit. Prvých 39 epizód sa držalo v univerzálnej skupine 12+ nad úrovňou polmiliónového publika pred obrazovkou.

V rovnakom trende pokračovali aj epizódy vysielané na jar 2022. Celková priemerná sledovanosť sa stále držala na 528-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Prvé série boli vysoko divácky sledované a Markíza nevedela násť recept na ich oslabenie dlhé dva roky, až vlani príchodom Dunaja Nemocnica prvýkrát výraznejšie Nemocnicu zatlačila. 

Zamotané vzťahy

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Podme sa spolu pozrieť, čo prinesie nové séria na Urgentnom príjme fiktívnej Nemocnice sv. Martina.

Najväčšie drámy nám v živote prináša láska. Šťastná, no predovšetkým  nešťastná. Dlho sme sledovali, ako sa vyvíja vzťahový trojuholník medzi Jakubom Zimom (Robo Jakab), Adrianou Rakovskou (Kristína Turjanová) a Danielom Vajnorským (Pavol Plevčík).

"Ich osudy plné zvratov a nečakaných prekvapení budí hlavným ťahákom novej sezóny. Pokiaľ si myslíte, že dokážete predpovedať, čo sa bude diať, budete veľmi prekvapení - ako to už v Nemocnici medzi postavami býva zvykom," informuje PR manažérka Jojky Katarína Nosková.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Rovnako nás bude zaujímať, ktorým smerom sa posunie osud ťažko skúšanej Hany Turčanovej (Dominika Morávková). Zbavila sa zloducha, no netušíme, či v jej srdci ostáva miesto pre nový vzťah.

Marek Hauptmann (Marek Majeský) vyhral veľký boj, jeho nádor bol ohraničený a nešíri sa ďalej. Marek ostáva riaditeľom, no čoraz častejšie na jeho dvere klope blcha, ktorú si sám nasadil do kožucha. Rita Bilá (Henrieta Mičkovicová). Nová primárka Denisa Antalová (Eva Mores) je bystrá a schopná žena, ktorej sa Bílej praktiky od začiatku nepozdávajú.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Doktor Balog (Alexander Bárta) je stálicou nášho príbehu a na svojim primariáte vládne silnou rukou. Je to práve on, kto ako prvý podáva Rite Bílej pomocnú ruku a odmieta protesty Denisy a predovšetkým doktora Mišiaka (Juraj Hrčka). Popri práci sa pripravuje na Rebekin (Nela Pocisková) pôrod a úlohu otca.

Načas vyrovnaným vzťahom Nora a Jakuba poriadne zatrasie príchod novej lekárky Alice Dobrovičovej. Bezrostredné a láskavé dievča zaujme oboch. Nora ako možno prvá žena, s ktorou by dokázal niečo mať, Jakuba ako liek, ktorým sa vylieči z Adriany. Netreba prezrádzať, že sa všetko zamotá, to už predsa dávno všetci očakávajú.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Doktor Vrabec (Ľuboš Kostelný) si užíva lásku Jarky (Stanislava Kašperová). No v nasledujúcej sérií dostane Vrabec ponuku, ktorá sa neodmieta a stojí doslova pred Soffiinou voľbou – vyberie si medzinárodnú slávu, alebo rodinu?

Melancholický gróf Juraj Révay (Juraj Loj) sa pobil s osudom a konečne sa oslobodzuje od minulosti. Do jeho osudu však zasiahne návrat Mariána Turčana (Tomáš Turek). Plachý šľachtic sa musí prejaviť ako hrdina, ktorý bráni Hanu.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

Traja obľúbení študenti, Jerguš (Jerguš Horváth), Sandra (Sandra Lasoková) a Lukáš (Kristián Baran) sa stávajú lekármi a musia sa pobiť o miesta v nemocnici. Z trojice nerozlučných priateľov sú odrazu sokmi a fair play ide často stranou.

Spory sa medzičasom urovnali medzi úžasnou dobráčkou Valikou (Judita Hansman) a Beátou (Barbora Švidraňová). Nakoniec je Valika v mnohom jediná, kto dokáže Beáte v ťažkej chvíli podať pomocnú ruku.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

"K dramatickej nádielke vzťahov samozrejme patrí rovnako dramatická záplava pacientských príbehov, kde ide vždy o život. Špecifické diagnózy pretínajú malé a veľké ľudské príbehy, ktoré vystrašení pacienti vkladajú s dôverou  a odhodlaním do rúk našich statočných lekárov," doplnila Nosková.

image

Čo prinesie nové séria Nemocnice?

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 16:48