Treťou potvrdenou celebritou v tohtoročnom let´s Dance je speváčka Tina.
StoryEditor

Markíza vyťahuje jedno veľké meno za druhým. V Let´s Dance bude tancovať aj Tina

24.01.2024, 14:40
Autor:
michmich

"Aj keď sa môže zdať, že viem tancovať a je pravda, že cítim rytmus, ale waltz nie je hiphop. A tak ma čaká naozaj veľa práce, snáď sa mi podarí včas aktivovať pohybovú pamäť," hovorí na svoju účasť v tanečnej šou známa speváčka.

Markíza zvolila rovnakú taktitku ako vlani a celebritné mená jej jarnej ťažiskovej šou Let´s Dance púšťa do éteru postupne po jednom. Ako prvú oznámila mladú herečku Petru Dubayovú, ktorá zároveň hrá jednu z hlavných postáv v jej úspešnom seriálovom projekte Dunaj, k vašim službám, druhého celebritného taenčníka vytiahla zo športového košiara a na parket zlákala úspešného futbalistu Jána Ďuricu. Dnes televízia informovala, že treťou účastníčkou šou bude speváčka s exotickým hlasom a vzhľadom, populárna Tina.   

„Veľmi nás teší, že pozvanie do šou prijala aj jedna z našich najvýraznejších speváčok, Tina. Sme presvedčení, že na parket prinesie skvelú energiu a ukáže výnimočné tanečné vystúpenia, ktoré si divákov podmania rovnako, ako jej zamatový hlas a hudobná tvorba,“ hovorí PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka.

image

Speváčka Tina, ktorá trpí nevyliečiteľnou chorobou, je dnes vďačná za všetko, čo má.

Markíza má pritom s touto speváčkou bohaté skúsenosti, keď žiarila už v jej niekoľkých projektoch. Len doteraz to bolo vždy na pozícii moderátorky. Tina moderovala pre Markízu niekoľko sérií Česko Slovenskej Superstar, či projektu Hlas Česko Slovenska. Tentoraz vymení mikrofón za tanečné topánky a postaví sa ako súťažiaca na tanečný parket. 

"Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tak peknej šou. Taktiež sa teším na svojho tanečného partnera a celý výrobný štáb, od režiséra po vizážistov, či kostymérov, pretože mnohých z nich už dekády stretávam v zákulisí rôznych eventov, a tentokrát nám to všetkým vyjde pod jednou strechou. Aj keď sa môže zdať, že viem tancovať a je pravda, že cítim rytmus, ale waltz nie je hiphop. A tak ma čaká naozaj veľa práce, snáď sa mi podarí včas aktivovať pohybovú pamäť. Verím, že nás účinkujúcich, ako aj divákov čaká vydarená séria," verí Tina. 

Jej kvality vyzdvihol aj režisér samotného projektu Let´s Dance. „S Tinou som spolupracoval na niekoľkých projektoch a viem, že do toho dá všetko. Je veľká profesionálka, ktorá k práci pristupuje zodpovedne a s pokorou. Myslím si, že na parkete zažiari a že predvedie úžasnú šou," povedal Pepe Majeský.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. máj 2024 05:18