Markíza potvrdila ďalších dvoch celebritných účastníkov tohtoročnej Let´s Dance.
StoryEditor

Dvojica, ktorá si to z tatranských štítov a reštaurácie namieri na tanečný parket

29.01.2024, 11:40
Autor:
michmich

Dlhoročný redaktor Televíznych novín a hviezda reality šou Na nože prijali novú výzvu a pripájajú sa tak ku už známej šestici účinkujúcich nablískanej šou Let´s Dance.

Markíza konečne po oznámení ženských účastníčok tohtoročnej tanečnej šou, ktorá by mala odštartovať na televíznych obrazovkách začiatkom marca, vypustila do éteru ďalšie dve zvučné mená ku doteraz ejdinému potvrdenému mužovi, futbalistovi Jánovi Ďuricovi. Na účinkovanie v Let´s Dance televízia presvedčila svojho dlhoročného redaktora z Vysokých Tatier a známeho šéfkuchára a hviezdu jej reality šou Na nože Martina Nováka.

image

Ján Tribula prijal novú výzvu.

„Na jar zabojujú o víťazstvo na tanečnom parkete aj šéfkuchár Martin Novák, známy z úspešnej šou Na nože a náš dlhoročný kolega, redaktor Televíznych novín, Ján Tribula. Martin je v gastropriemysle pojem. Je držiteľom mnohých ocenení, varil pre členov kráľovskej rodiny, pomohol mnohým reštauráciám. Janko Tribula je na obrazovkách Markízy takmer od jej vzniku. Za tie roky si vybudoval povesť profesionála, empatického a skromného človeka, ktorého ľudia majú radi. Tešíme sa, že obaja páni prijali naše pozvanie do šou,” informoval PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka.

Na Martina a Janka Tribulu sa veľmi teším. Jeden je vyše dvojmetrový kuchár, druhý je dlhoročný redaktor Televíznych novín s výškou nad 170 cm a ani jeden z nich nikdy netancoval. Som veľmi zvedavý ako im to na parkete pôjde a ako sa popasujú s tanečnými krokmi. Bude to  pre nich výzva. Držím im palce," doplnil režisér projektu Pepe Majeský.

image

Potvrdených šesť účastníkov tohtoročnej Let´s Dance.

Zoznam účastníkov sa teda poriadne rozrastá. Okrem novo odhalených Tribulu s Novákom je s futbalistom Jánom Ďuricom už známa aj pätica ženských účastníčok. A to tri herečky Petra Dubayová a Anna Jaba Rakovská, ktoré okrem Let´s Dance môžete vidieť aj v úspešnom seriáli Dunaj, k vašim službám, či ich kolegyňa, ktorá aj napriek vyššiemu veku stále srší veľkou enegiou, Hana Gregorová. Ponuku zabojovať o titul kráľovnej tanečného parketu prijali aj populárna speváčka Tina a svetová modelka Michaela Kocianová. 

S Tribulom na tanečných cestách 

Najnovšie potvrdený účastník tanečnej šou Ján Tribula má veľa koníčkov. Známy je nielen svojou vášňou k našim veľhorám a ku jazdectvu na koni, no televízia redaktora využíva aj na spovedanie celebrít na rôznych spoločenských akciách aj pre Smotánku. Už legendárne sú aj jeho nedeľné reportáže, v ktorých vždy s nejakým známym Slovákov vyrazí na túru do hôr a popri výstupe ich poriadne vyspovedá. Teraz bude môcť Tribula dokázať ako mu to pôjde v tandeme s partnerkou na parkete v tanečných topánkach. 

image

Janova kamarátka Jana Hospodárová zvíťažila v piatej sérii Let´s Dance v roku 2011. Odovzdá Tribulovi cenné rady?

„Rád si dávam výzvy, posúvam hranice a učím sa. Pre mňa je Let’s Dance krásna noblesná šou, ktorá kultivuje aj spoločnosť. Teším sa na nové priateľstvá, zážitky a chcem prekvapiť sám seba. Veľa mojich kamarátov, ktorí v Let’s Dance boli, hovoria, že to bolo najväčšie dobrodružstvo ich života a zážitok na celý život. Tak uvidíme,” povedal Ján Tribula. 

A ako berie svoju účasť známy a renomovaný šéfkuchár, ktorý sa mediálne zviditeľnil ako hviezda reality šou Na nože. V nej podáva pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa ocitli v problémoch?

image

Na nože.

"Už pri premiére minuloročnej série Let’s Dance sa ma medzi rečou opýtali, či by som nechcel ísť tancovať. Odpovedal som, že jasné v pohode. A po roku mi zavolali a oznámili, že idem tancovať. Takže to pred tým mysleli vážne. Ja som tu výzvu prijal a idem do toho. Teším sa na všetkých kolegov aj divákov," s úsmevom dodal Martin Novák. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 17:35