Súžažiť bude aj Eva z Košíc, ktorá sa do povedomia divákov dostala aj účinkovaním v markizáckej Farme.
StoryEditor

RTVS vracia Duel šampiónov. Súťažiť bude aj Eva, známa z markizáckej Farmy

30.01.2024, 13:22
Autor:
redred

Až 32 úspešných hráčov Duelu sa opäť postaví pred televízne kamery, aby si navzájom zmerali sily. Kto si odnesie titul šampióna šampiónov pre rok 2024?

Obľúbená relácia Duel je stálicou na obrazovkách RTVS. Od roku 2006 sa doteraz odvysielalo takmer 2 800 častí a aj po 18 rokoch sa stále teší mimoriadnej diváckej obľube a k obrazovkám Jednotky láka podvečer státisíce ľudí. Za jej úspechom stoja najmä šikovní, vzdelaní, rozhľadení súťažiaci z celého Slovenska.

image

Obľúbená vedomostná relácia Duel prichádza túto jar po dvoch rokoch opäť s Duelom šampiónov.

„Ich vedomosti sú rozsiahle, navyše musia byť pohotoví, pretože odpovedať správne na otázku počas piatich sekúnd vôbec nie je jednoduché. Zaslúžia si uznanie a obdiv,“ hovorí moderátor Gregor Mareš. Aj preto RTVS po dvoch rokoch opäť vracia na televízne obrazovky výnimočný Duel šampiónov. 

32 úspešných hráčov Duelu sa opäť postaví pred televízne kamery, aby si navzájom zmerali sily a súťažili o titul šampióna šampiónov pre rok 2024. Medzi nimi budú mnohí viacnásobní víťazi relácie, ale aj ich „vyzývatelia“, teda hráči, s ktorými sa diváci stretli už v Dueli šampiónov v roku 2022.

image

Obľúbená vedomostná relácia Duel prichádza túto jar po dvoch rokoch opäť s Duelom šampiónov.

Za súťažný pult sa tak postaví aj víťazka Duelu šampiónov, pani Eva z Košíc, jej finálový súper, pán Martin z Nitry. Súťažiaca Eva sa okrem úspešného pôsobenie vo vedomostnej súťaži Duel dostala do povedomia divákov aj účinkovaním v 14. sérii reality šou Farma na TV Markíza.

Nebude chýbať ani najúspešnejší hráč Duelu, pán Slávo z Levíc, ktorý v ňom zvíťazil až neuveriteľných 33-krát. Kto z nich bude úspešnejší, či sa bude viac dariť nováčikom alebo „matadorom“ Duelu uvidia diváci v napínavom, ale aj zábavnom súboji vedomostí na Jednotke. 

Duel šampónov bude mať 32 epizód. Až 24 z nich sa odvysiela Jednotka podvečer o 17.55 hodine, od pondelka do piatka. Osem finálových epizód uvidia diváci od  3. marca, vždy v nedeľu o 20.30 h, na Jednotke. Vo finálových epizódach sa odohrá nielen súboj dvoch šampiónov, ale aj ich odveta. Nebude chýbať povzbudzovanie ich rodín, priateľov, či hodnotenie ich výkonu.

image

Obľúbená vedomostná relácia Duel prichádza túto jar po dvoch rokoch opäť s Duelom šampiónov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 14:40