Posledný traja do zostavy tohtoročných účastníkov tanečnej šou Let´s Dance.
StoryEditor

Zostava Let´s Dance je kompletná. Finálovú jedenástku doplnili traja známi herci

01.02.2024, 11:22
Autor:
michmich

Veľkolepá tanečná šou odštartuje začiatkom marca. Kým tanečné celebrity už poznáme, Markíza zatiaľ tají mená poroty, profesionálnych tanečníkov, aj moderátorskej dvojice.

Všetky mená celebritnch tanečníkov už poznáme. Ku ženským účastníčkam - svetovej modelke Michaele Kocianovej, speváčke Tine a herečkám Petre Dubayovej, Anne Jakab Rakovskej a Hane Gregorovej, stihla už Markíza odhaliť aj mužských "tanečníkov" futbalistu Jána Ďuricu, šéfkuchára a hviezdu relácie Na nože Martina Nováka a redaktora Televíznych novín Jána Tribulu. Do finálovej 11-tky tak zostávalo spoznať už len tri mená. A tie televízny líder pustiť do éteru práve dnes.

„Jedenástku súťažiacich uzatvárajú traja výnimoční herci Juraj Loj, Juraj Bača a Jakub Jablonský, ktorého diváci poznajú zo seriálového megahitu Dunaj, k vašim službám. Veríme, že všetci traja páni prinesú do najočakávanejšej šou roka nielen charizmu a šarm, ale aj pôsobivé tanečné výkony,“ informoval PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka.

image

Jakub Jablosnký hrá aj v seriálovom hite Dunaj, k vašim službám.

A pridal sa k nemu aj režisér projektu Pepe Majeský: „Jakuba Jablonského, Juraja Baču aj Juraja Loja všetci poznáme ako skvelých a atraktívnych hercov. Avšak o to väčšie očakávania vzbudia u porotcov a divákov. Sám som zvedavý na ich tanečné výkony, ale myslím si, že sa máme na čo tešiť a že sa hlavne diváčky budú mať na čo pozerať.“

Pomôže im herectvo?

Herec Jakub Jablonský hrá v seriálovej hite Dunaj, k vašim službám partnera Evy Dušekovej, ktorú svárňuje Petra Dubayová. A keďže je aj mladá herečka účastníčkou tohtoročnej tanečnej šou, budú si môcť zmerať komu z nich to pôjde na parkete lepšie. "Mám veľkú radosť z nastávajúceho účinkovania v show Let´s dance, pretože tanec zbožňujem a fascinuje ma a toto je jedinečná príležitosť ako sa ho naučiť s absolútnymi profesionálmi a profesionálkami a tancom tešiť nie len seba, ale aj divákov," povedal Jablonský. Navyše, nebude mladému hercovi zväzovať nohy to, že v úspešnom seriálovom projekte účinkujú aj dvaja víťazi predchádzajúcich ročníkov tanečnej šou a to Ján Koleník a Jana Kovalčíková. Pôjde v ich tanečných stopách? 

image

Juraj Loj v roku 2018 súťažil aj v inej markizáckej súťaži Tvoja tvár znie povedome. 

Markíza
A čo očakáva od šou ďalší známy herec Juraj Loj? "V zásade nič. Snažím sa mať takéto nastavenie vo všetkom aby som potom nebol sklamaný ale verím že sa naučím alebo skôr pripomeniem základy štandardného a latinského tanca pretože naposledy som mal možnosť skúsiť si tento šport na škole čomu je 20 rokov," vysvetlil herec.  

Využije tretí dnes odhalený účastník Let´s Dance, herec Juraj Bača, rady svojho moderátorského kolegu? Minulý rok totiž v súťaži účinkoval moderátor Milan Junior Zymníkoval, ktorý s Jurajom Bačom moderuje inú popolárnu šou konkurencie. V RTVS odmoderovali spolu už tri ročníky populárnej šou Pečie celé Slovensko. Junior by mu mohol dať minimálne cenné rady k tomu, ako sa udržal v tanečnej súťaži čo najdlhšie, keďže on vlani vypadol dosť skoro, už ako druhý v poradí.  

image

Šou Pečie celé Slovensko moderujú Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. Dá mu Junior cenné rady? 

"Podľa mňa tanec máme všetci v nejakej podobe v sebe. Aj keď teda ja ho mám asi veľmi hlboko skrytý, lebo som sa mu nikdy nevenoval, ani som nikdy v živote netancoval. (smiech). Vôbec neviem, ako moje telo zareaguje, či sa tie boky rozhýbu, či si budem vedieť zapamätať choreografiu. Jedna vec sú texty a schopnosť cítiť rytmus ako muzikant, keďže mám aj kapelu, ale druhá vec je koordinácia tela a dokázať  to pretaviť aj na tanečný parket tak, aby to neboli len kroky, ale aby to malo aj výraz a emóciu, akú tanec má mať. Teším sa, ale pristupujem k tomu s obrovským rešpektom," zakončil Juraj Bača.   

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 17:35