Joj svet nájdete v ponuke ďalšieho operátora.
StoryEditor

Dokumentárna televízia JOJ Svet pribudla už aj do ponuky operátora Skylink

07.02.2024, 16:37
Autor:
redred

Vysielanie najnovšieho prírastku v televíznom portfóliu JOJ Group už poskytuje viacero veľkých operátorov a postupne sa pridávajú ďalší.

JOJ Group vlani predstavila deviatu slovenskú stanicu a celkovo štrnástu televíziu vo svojom portfóliu, ktorej vysielanie odštartovala v lete 2023. Na obrazovky slovenských divákov prináša dokumenty z celého sveta v slovenskom jazyku. Ako jediná stanica ponúka pôvodnú dokumentárnu slovenskú tvorbu a súčasťou jej programu je tiež výber partnerských medzinárodných dokumentov od renomovaných zahraničných tvorcov.

Stanica je vysielaná len na slovenskom trhu a v programe ponúka slovensky komentované najnovšie dokumenty s najrôznejším tematickým zameraním. Z programovej ponuky si vyberú diváci všetkých vekových kategórií a s rôznymi záujmami či záľubami. JOJ zároveň vyrába v spolupráci s domácimi a zahraničnými tvorcami aj svoje vlastné dokumentárne série, ktoré exkluzívne predstaví divákom televízie JOJ Svet.

image

Grafika novej stanice JOJ Svet.

„S televíziou JOJ Svet sme rozšírili naše suverénne najširšie staničné portfólio o mimoriadne žiadaný dokumentárny kanál, ktorý priniesol na Slovensko kvalitné dokumenty v rodnom jazyku. Som rád, že relevantnosť slovenskej dokumentárnej stanice oceňujú aj operátori a novú televíziu si už nájdu taktiež diváci Skylinku. Spoločne s posilňovaním dostupnosti JOJ Svet pracujeme na rozširovaní obsahovej ponuky, a to aj o nové pôvodné dokumenty z vlastnej produkcie," uviedol generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

image

Nová slovenská televízia Joj svet prichádza.

„Som veľmi rád, že všetkým našim predplatiteľom satelitnej platformy Skylink na Slovensku odo dneška obohatíme programovú ponuku o unikátny slovenský dokumentárny kanál JOJ Svet. Diváci sa môžu tešiť na slovenské aj zahraničné dokumenty, od prírodopisných cez históriu, politiku, spoločenské vedy, astronómiu a vesmír až po minulé aj súčasné trendy a pohľady nielen do dejín, ale aj do budúcnosti,“ povedal Ladislav Řeháček, VP spoločnosti CANAL+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko.

image

Joj Svet.

JOJ Svet je dostupný so slovenskou jazykovou stopou od balíčka Digital pre všetkých zákazníkov Skylinku so satelitným vysielaním.Dokumentárna televízia je dosiaľ zaradená v ponuke väčšiny, aj tých najväčších operátorov, medzi inými Slovak Telekom, Digi Slovakia, Orange Slovensko, Swan, Antik Telecom, DSI Data, O2 Slovakia, a ďalších. 

JOJ Svet je ako tematická stanica s dokumentárnym zameraním (tzv. factual entertainment) dostupná slovenským domácnostiam – predplatiteľom jednotlivých satelitných, káblových, IPTV a OTT operátorov. Zároveň je tiež súčasťou streamovacej platformy JOJ play - v balíku Premium sú dostupné všetky dokumenty aj live vysielanie dokumentárnej televízie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. júl 2024 08:36