StoryEditor

SkyShowtime v marci: Film Oppenheimer i historická psychodráma z anglického dvora

08.02.2024, 14:40
Autor:
redred

Platforma ponúkne aj srdcervúci príbeh bývalého basketbalového trénera, ktorý začne trénovať olympijský tím so špeciálnymi potrebami, ale aj film o sladkej pomste v psom štýle.

Vieme čo prinesie najnovšia európska streamovacia služba SkyShowtime do svojej ponuky obsahu v marci. Platforma predstaví nové seriály ako Mary & George, Sexy Beast alebo The Envoys (2. séria), spolu se seriálmi na pokračovanie HALO (2. séria), Ted alebo The Woman in the Wall. Medzi filmy zaradené do filmotéky patria tituly Oppenheimer, Champions, Please Don‘t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain alebo Strays. Podme si ich rozobrať podrobnejšie. 

image

Sexy Beast

Sanne Gault/Paramount+
SERIÁL

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) hrá Gala Dovea a Emun Elliott (The Rig, The Gold) sa predstaví ako Don Logan – títo dvaja sú najlepší priatelia a malomestskí zlodeji, ktorí si užívajú život vo východnom Londýne 90. rokov. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) hrá Deedee Harrison, okúzľujúcu hviezdu filmov pre dospelých, ktorej ambície vziať svoj osud do vlastných rúk a jej milostný vzťah s Galom Doveom ju vystavujú nebezpečenstvu. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) sa predstaví ako zákerný Teddy Bass, ktorého meno sa začína objavovať vo svete zločinu, a ktorý naláka Gala a Dona do svojej kriminálnej siete. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) je Donova patologicky manipulatívna a desivá staršia sestra Cecilia.

Epizódy 1-4 budú exkluzívne k dispozícii od 7. marca. Epozódy 5-8 následne od 25. apríla. 

image

Mary & George.

SERIÁL

Mary & George

Seriál Mary & George je inšpirovaný neuveriteľným skutočným príbehom Mary Villiers (Julianne Moore), ktorá priviedla svojho krásneho a charizmatického syna Georga (Nicholas Galitzine) k tomu, aby zviedol kráľa Jakuba I. a stal sa jeho všemocným milencom. Vďaka nevídaným intrigám sa dvojica zo skromných začiatkov stala najbohatšími, najvýznamnejšími a najvplyvnejšími hráčmi, akých kedy anglický dvor zažil. A keďže Anglicko ohrozovala španielska invázia a v uliciach vládol nepokoj, nemohlo byť v stávke viac. Mary & George je až mimoriadne odvážna historická psychodráma o hanebnej matke a synovi, ktorí spriadajú intrigy, zvádzajú a zabíjajú, aby dobyli anglický dvor a spálňu kráľa Jakuba I. 

K dispozícii exkluzívne od 8. marca. Nové epizódy následne kazdý týždeň.

image

The Envoys.

SERIÁL

The Envoys (2. séria)

V druhej sérii sa kňazi Pedro Salinas (Méndez) a Simón Antequera (Silvestre) ponoria do siete záhad a vrážd v galícijskom kláštore. Keď tri slepé mníšky vydajú svedectvo o údajnom zázraku, boj medzi lžou a vierou sa vyostrí. Keď sa dostanú hlbšie, dôjde k tragédii v podobe náhlej smrti ich hostiteľa Joaquína. Kňazi sú teraz zapletení do dvojitého vyšetrovania a čelia nielen mystickej, ale aj oveľa pozemskej pravde. Ako sa boj medzi podvodom a vierou stupňuje, táto séria sľubuje napínavé spojenie záhad, vrážd a srdcervúcich momentov. 

Všetky epizódy budú k dispozícii exkluzívne od 15. marca.

image

Halo.

Adrienn Szabo/Paramount+
SERIÁL

HALO (2. séria)

Seriál pod vedením showrunnera a výkonného producenta Davida Wienera (Brave New World) sa odohráva vo svete, ktorý sa prvýkrát objavil v roku 2001, pri uvedení prvej hry HALO pre Xbox®. Dramatizuje epický konflikt 26. storočia medzi ľudstvom a mimozemskou hrozbou známou ako Covenant. V seriáli HALO sa prelínajú hlboko vykreslené osobné príbehy s akciou, dobrodružstvom a bohato spracovanou víziou budúcnosti.

Každý týždeň exkluzívne k dispozícii po jednej z 8 nových epizód 2. série.

image

The Lovers.

SERIÁL

The Lovers

Milostný príbeh dvoch ľudí, ktorí sa k sebe zdanlivo vôbec nehodia. Je však možné, že by sa k sebe nakoniec dokonale hodili? Janet (Roisin Gallagher) je vtipná a drzá predavačka v belfastskom supermarkete, ktorej v podstate na ničom nezáleží, ani na vlastnom živote. Seamus (Johnny Flynn) je zdvorilý politický hlásateľ, ktorý so svojou slávnou priateľ kou vedie zdanlivo dokonalý život v Londýne. Takže keď Seamus vpadne do Janetinho života (a to doslova – cez stenu na jej dvor), konflikt je na svete. Potom však zistia, že ich to k sebe záhadne ťahá, a čoskoro je jasné, že sa do seba zamilujú.

Každý týždeň exkluzívne k dispozícii po jednej epizóde.

image

THE WOMAN IN THE WALL.

Chris Barr/SHOWTIME
SERIÁL

The Woman in the Wall

Seriál skúma dedičstvo jedného z najšokujúcejších írskych škandálov – neľudské inštitúcie známe ako Magdalénske práčovne. Lorna Brady (Ruth Wilson) je žena z malého fiktívneho mestečka Kilkinure, ktorá sa jedného rána zobudí a vo svojom dome nájde mŕtvolu. Mrazivé je, že Lorna netuší, kto je mŕtva žena a či je za zjavnú vraždu zodpovedná ona sama... Lorna totiž už dlho trpí extrémnymi návalmi námesačnosti, ktoré sa prejavili v dobe, keď ju v pätnástich rokoch vytrhli zo života a zavreli do kláštora Kilkinure.

Nové epizódy exkluzívne k dispozícii každý týždeň.

image

Champions.

FILM

Champions 

Woody Harrelson (Zombieland) je hlavnou hviezdou zábavného a srdcervúceho príbehu bývalého basketbalového trénera z nižšej ligy, ktorému súd po sérii nešťastných náhod nariadi, aby trénoval olympijský tím so špeciálnymi potrebami. Hoci je spočiatku voči potenciálu tímu skeptický, čoskoro si uvedomí, že sa tím môže spoločne dostať ďalej, než si kedy dokázali predstaviť. Táto adaptácia je založená na španielskom filme Campeones, ktorý v roku 2018 získal cenu Goya, a režíroval ho špecialista na komédie Bobby Farrelly (Dumb & Dumber). 

K dispozícii exkluzívne od 15. marca. 

image

Oppenheimer.

FILM

Oppenheimer

Od kultového režiséra Christophera Nolana (trilógia The Dark Knight, Interstellar, Tenet a Inception) prichádza jeho prvá životopisná dráma, príbeh o role geniálneho fyzika J. Roberta Oppenheimera pri vývoji atómovej bomby a jeho strhujúcom paradoxe, keď riskoval skazu sveta, aby ho zachránil. Tento epický príbeh s Cillianom Murphym v hlavnej úlohe legendárneho vedca dopĺňa hviezdne obsadenie vrátane Roberta Downeyho Jr., Matta Damona, Emily Blunt, Josha Hartnetta, Florence Pugh, Josha Pecka a držiteľa Oscara® Ramiho Maleka. 

K dispozícii exkluzívne od 21. marca. 

image

PLEASE DON‘T DESTROY.

Anne Marie Fox/Peacock/Universal Studios
FILM

Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

Hviezdy Saturday Night Live Martin Herlihy, John Higgins a Ben Marshall, známejší ako skečové komediálne trio Please Don’t Destroy, sú autormi a hlavnými hviezdami vo filme Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. V komédii od producenta Judda Apatowa vyrozpráva John Goodman príbeh Bena, Martina a Johna, najlepších priateľov z detstva, ktorí sa vydávajú na dobrodružnú výpravu do divočiny, aby našli stratený poklad nevyčísliteľnej hodnoty. Ukáže sa, že ich cesta nebude jednoduchá, pretože sa na nej stretnú s medveďmi bez srsti, dvojicou zvedavých strážcov parku (Meg Stalter a X Mayo) a pokryteckým vodcom kultu (Bowen Yang). Benovho otca hrá ikona komédie Conan O’Brien.

K dispozícii exkluzívne od 24. marca. 

image

Strays.

FILM

Strays

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale čo ak je ten človek hrozný blbec? V takom prípade by mohol byť čas na sladkú pomstu v psom štýle. V tejto animovanej komédii z produkcie držiteľov Oscara® Phila Lorda a Chrisa Millera (Spider-Man: Into the Spider-Verse) sa opustený pes spojí s ďalšími túlavými psami, aby sa pomstil svojmu mizernému majiteľovi, ktorý ho opustil. Vo hviezdnom obsadení sa predstavia Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park a Isla Fisher. 

K dispozícii exkluzívne od 24. marca. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. júl 2024 10:21