StoryEditor

Medzi profesionálnych tanečníkov v Let´s Dance zaradila Markíza až 5 nováčikov

12.02.2024, 14:45
Autor:
michmich

Na parket sa znovu postaví úspešný tanečník z predchádzajúcich dvoch ročníkov Vilém Šír. Pridá ku tretiemu miestu v roku 2022 a víťazstvu z minulého roka ďalší úspech?

Markíza už tri týždne pred štartom priamych prenosov Let´s Dance vypustila do éteru kompletnú zostavu účinkujúcich. Po moderátorskej dvojici, zúženej porote a celebritných účastníkov tanečnej šou, dnes vypustila do éteru aj mená profesionálnych tanečníkov, ktorí budú tvoriť so známymi osobnosťami tanečné dvojice.

"V 9. sérii najobľúbenejšej tanečnej šou sa po boku známych osobností opäť predstavia výnimoční profesionálni tanečníci. Diváci sa môžu tešiť nielen na známe tváre z predchádzajúcich sérii, ale aj tanečníkov, pre ktorých bude účinkovanie v šou novinka. Všetkým držíme palce a tešíme sa na prvý prenos, ktorý štartuje už 3. marca na Markíze," informoval PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka.

image

Herečka vJana Kovalčíková vyhrala minuloročnú súťaž Let´s Dance s tanečníkom Vilémom Šírom.

Televízia MARKÍZA
A doplnil ho režisér projektu: "Let´s Dance je aj medzi profesionálnymi tanečníkmi pojem a som veľmi rád, že ponuku účinkovať v šou prijali jedinečné osobnosti a špičkoví tanečníci. Teším sa na spoluprácu s nimi," dodal Pepe Majeský.

V aktuálnim ročníku Let´s Dance 2024 sa znovu objaví vlaňajšia moderátorská dvojica Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková a trojica známych porotcov Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík. Teno rok v porotcovskej zostave chýba štvrtý člen poroty.   

Markíze sa tak zjavne nepodarilo do poroty zlanáriť jej minuloročného porotcu a víťaza 7. série Jána Koleníka a nepovolala účinkovať ani vtipného kubánskeho tanečníka Jorgeho Gonzáleza, ktorý bavil vtipnou slovenčinou, extravagantnými kostýmami a úplnou otvorenosťou na porotcovskej stoličke počas 7. série. 

image

Tento rok bude v porote chýbať Ján Koleník. 

Televízia MARKÍZA
Už dlhšie sú známe aj všetky mená celebritnch tanečníkov. Na tanečnom parkete sa bude hýbať päť ženským účastníčok a to svetová modelka Michaela Kocianová, speváčka Tina a herečky Petra Dubayová, Anna Jakab Rakovská a Hana Gregorová.

Mužskú časť celebritných tanečníkov bude zastupovať futbalista Ján Ďurica, šéfkuchár a hviezda relácie Na nože Martin Novák, redaktor Televíznych novín Ján Tribulu a zostavu uzatvárajú traja výnimoční herci Juraj Loj, Juraj Bača a Jakub Jablonský. Tohto mladého herca diváci poznajú zo seriálového megahitu Dunaj, k vašim službám.

Ak sa neviete veľkolepej tanečnej šou dočkať, tak si zapíšte, že aktuálny ročník Let´s Dance odštartuje v nedeľu 3. marca verer po 10:40 hodine a na obrazovkách sa bude objavovať viac ako dva mesiace.

Toto sú tanečné dvojice účinkujúcich Let´s Dance 2024:

image

Juraj Loj a Natália Horváthová.

image

Juraj Bača a Patrícia Piešťanská.

image

Ján Tribula a Natália Glosíková.

image

Ján Ďurica a Vanesa Indrová.

 

image

Martin Novák a Julie Rezková.

image

Hana Gregorová a Róbert Pavlík.

 

image

Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring.

image

Petra Dubayová a Matyáš Adamec.

image

Michaela Kocianová a Csaba Adam.

image

Tina a Vilém Šír.

image

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. 
 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
10. máj 2024 19:49