Na hrane 15. februára 2024.
StoryEditor

V Na hrane diskusia Pellegriniho a Šimečku o novele trestného zákona i o protestoch

14.02.2024, 20:31
Autor:
redred

Divákom prinesú prieskum agentúry AKO o poradí kandidátov na prezidenta v prvom kole aj víťazovi v druhom a rovnako aj informácie o najnovších preferenciách strán.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 15. februára predseda NR SR a predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini a Michal Šimečka, podpredseda NR SR a predseda strany PS.

Hovoriť budú o aktuálnych politických otázkach, o krokoch spojených s novelou trestného zákona, ale aj o smerovaní krajiny a o protestoch. Divákom ponúkneme prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o poradí kandidátov na prezidenta v prvom kole a víťazovi v druhom. Agentúra AKO ponúkne aj informácie o najnovších preferenciách strán.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Sledovať Na hrane môžete vo štvrtok 15. februára o 21:50 hodine na JOJke a rovnako aj spravodajskej JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 07:23