Hostia diskusie Na hrane.
StoryEditor

Na hrane Michelko a Hlina o 6. výročí vraždy Kuciaka i aktuálnom proteste farmárov

22.02.2024, 12:35
Autor:
redred

Diskutovať budú aj o výročí ruskej invázie na Ukrajinu a dramaturgia relácie prinesie aj prieskum agentúry AKO o právomociach prezidenta.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 22. februára poslanec NR SR Roman Michelko za SNS a Alojz Hlina, poslanec NR SR za SaS.

Hovoriť budú o šiestom výročí vraždy Jána Kuciaka, o atmosfére v spoločnosti, ale aj o aktuálnych politických otázkach – o protestoch farmárov, o novele trestného zákona a o čakaní na verdikt Ústavného súdu, či o výročí ruskej invázie na Ukrajinu. Divákom ponúkneme prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o právomociach prezidenta.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Diskusiu Na hrane môôžete sledovať vo štvrtok 22. februára o 21:50 hodine na JOJke a rovnako aj spravodajskej JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 14:05