StoryEditor

Markíza nečakane potiahla do Let´s Dance ďalší tromf. Exkluzívneho štvrtého porotcu

26.02.2024, 13:05
Autor:
michmich

Po minuloročnom tanečnom účinkovaní hviezdy telenovely Skrytá vášeň Maria Cimarra si tento rok sadne za porotcovský stolík iná hviezda telenoviel Facundo Arana.

Facundo sa pritom na Slovensku neobjaví prvýkrát. Bolo to presne pred dvoma rokmi, kedy zavítal ako hosť do šou 2 na 1. Bol totiž tajným hosťom, ktorým chceli moderátori šou Adela Vinczeová a Dano Dangl potešiť ich hlavnú hosťku relácie - slovenskú herečku Dominiku Kavaschovú.

image

Facundo Arana pred dvoma rokmi ako hosť v šou 2 na 1.

Zaujímavé prepojenie medzi šou 2 na 1 z roku 2022 a aktuálnym ročníkom Let´s Dance môžeme vidieť medzi známym argentínskym hercom a moderátorkou Adelou Vinczeovou. Kým pred dvoma rokmi ho vítala v štúdiu ako tajného hosťa šou 2 na 1, tentoraz si s ním sadne za moderátorský pult.

image

Facundo Arana v Bratislave.

A prečo Markíza povolala známeho herca práve do poroty? Lebo s touto úlohou už má skúsenosti. V porote takejto relácie totiž nebude sedieť prvýkráť. V minulosti už bol porotcom napríklad aj v maďarskej verzii šou Let‘s Dance.

image

Facundo Arana a Dominika Kavaschová.

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť ďalšie meno, ktoré sa objaví v nadchádzajúcej sérii Let‘s Dance 2024. Do porotcovského kresla si už túto nedeľu sadne svetoznámy a populárny herec Facundo Arana, ktorý sa po dvoch rokoch vracia na Slovensko. Charizmatického herca veľmi dobre poznajú slovenskí diváci zo seriálov Divoký anjel či aktuálne vysielaného seriálu TV Doma, Rany z lásky,“ informuje PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka.

image

Na Slovensku ho preslávila telenovela Divoký anjel.

„Aj tento rok sme sa rozhodli priniesť na Slovensko osobnosť, ktorú pozná celý svet a prekvapiť a potešiť našich divákov. Facundo je bezpochyby herec, ktorý si získal srdcia mnohých diváčok po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Už z našich prvých rozhovorov môžem povedať, že je to nesmierne srdečný človek, veľký profesionál a fanúšik tanca. Teším sa na spoluprácu s ním,“ hovorí režisér projektu Pepe Majeský.

image

Facundo Arana pred dvoma rokmi ako hosť v šou 2 na 1.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 22:44