StoryEditor

Adam Bardy zaujal aj v zahraničí. Je novou hviezdou v ďalšom lekárskom seriáli

06.03.2024, 14:43
Autor:
michmich

Po sympatickom slovenskom hercovi siahli naši susedia Česi. Zaradil sa tak do hereckého ansámbla českej seriálovej legendy Ordinácie v ružovej záhrade 2.

Adam Bardy na Slovensku už dávnejšie zamiešal kartami v hereckom televíznom biznise. Niekdajší člen prezidentskej stráže a Muž roka 2014 odštartoval svoju hereckú kariéru v roku 2021 v seriáli Pán profesor, kde si zahral študenta strednej školy. Odtiaľ smerovali jeho herecké kroky do prvej série hitu Druhá šanca, potom predviedol v roku 2022 svoje tanečné umenie v siedmej sérii Let´s Dance, kde skončil na striebornej priečke hneď za Jánom Koleníkom.

image

Novou hviezdou Ordinácie v ružovej záhrade je Adam Bardy.

Po úspechu v tanečnej šou následovala ponuka od TV Markíza na hlavnú úlohu v dennom seriáli Mama na prenájom. Ten sa razom stal hitom a tento post si drží už rok a pol. Adamov herecký prejav a charizma zaujala aj českých tvorcov a tí neváhali a angažovali ho do úlohy sexi trénera v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, ktorú s úspechom vysielala Nova dlhé roky v lineárnej televízii a teraz s ňou  pokračuje na striemovacej platforme Voyo. 

image

Adam Bardy sa presadil už aj v Česku.

Adam Bardy hrá v Ordinácii Rickyho, hasiča, ktorý vo voľnom čase pôsobí aj ako fitness tréner. Jeho postava je plánovaná na dlhodobejšie účinkovanie v seriáli. Divácke ohlasy oceňujú najmä jeho prirodzený a uvoľnený herecký prejav," informoval nás PR manažér TV Nova Michal Prokeš.

V súčasnosti je Adam jediným Slovákom, ktorý sa v Ordinácii objavuje ako jedna z hlavných postáv. TV Nova má však v seriáli bohaté skúsenosti so slovenskými hercami. „V minulosti to boli napríklad Ján Jackuliak alebo Maroš Kramár, nedávno to boli napríklad Zdena Studenková, Vladislav Plevčík alebo Juraj Bača," doplnil Prokeš.

image

Dostal úlohu sexi hasiča a trénera.

Od nového roku hviezdi aj v Čechách

„Na herectve ma najviac baví to, že je to niečo, v čom sa dá stále zlepšovať, je to pre mňa akási bezodná studňa. Nech to pokojne znie ako klišé, ale vždy ma nejakým zvláštnym spôsobom bavilo sám seba zneisťovať, stavať sa do situácií, v ktorých nie som doma, a snažiť sa v nich dostať do pohodlia,” zhodnotíl sympatický herec pre TV Nova. Adam svoju úlohu v Ordinácii stvárňuje v slovenčine.

image

Dostal úlohu sexi hasiča a trénera.

O postave, ktorú hrá povedal: „Myslím, že ako v prípade väčšiny iných postáv, ktoré som zatiaľ stvárnil, aj s postavou Rickyho mám spoločné rysy a záujmy ako napríklad vzťah k športu a pohybu, snahu vychádzať s ľuďmi a byť na ne príjemne naladený. Na druhej strane, vzťah k pohybu je možná zároveň aj vec, ktorá nás odlišuje. Pre Rickyho je to úplná priorita, kvôli ktorej dokonca obetoval aj vzťah. To už je na mňa ako Adama už príliš.”

image

Novou hviezdou Ordinácie v ružovej záhrade je Adam Bardy.

Podľa televízie prijali slovenského nováčika herci a aj diváci v Ordinácii pozitívne. „Adam Bardy má okrem príťažlivého zovňajšku má aj prirodzený herecký talent, a tak som si istá, že Ordinácia zrodí nový sex symbol,” zakončila kreatívna producentka seriálu Simona Matásková. 

image

Novou hviezdou Ordinácie v ružovej záhrade je Adam Bardy.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 12:29