Diskutujúci víkendových politických relácií počas tohto víkendu.
StoryEditor

Víkendové diskusie: Prvé kolo prezidentských volieb, sloboda médií i legislatívna smršť

22.03.2024, 19:04
Autor:
michmich

Počet diskusií sa tento víkend scvrkol na tri. Tá štvrtá, Sobotné dialógy si musela dať pauzu, lebo počas jej tradičného vysielania Slovensko ovládli voľby.

image

V politike.

V politike

Prvá víkendová relácia V politike na ta3 odštartuje v osvedčenom čase, v nedeľu 24. marca o 11:00 hodine. V diskusných kreslách popri moderátorovi relácie Richardovi Dírerovi budú sedieť minister vnútra a podpredseda strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok a poslanec parlamentu a predseda SaS Branislav Gröhling.

Rozprávať sa budeme o prezidentských voľbách, slobode médií aj o tom, že vláda sľubuje legislatívnu smršť a opozícia určite nezostane ticho. Čo si ešte na Slovákov pripravili politici do Veľkej noci?

image

O 5 minút 12.

O 5 minút 12

Kým počas volebnej soboty RTVS neprinesie jedinú sobotnú politické diskusiu - rozhlasové Sobotné dialógy, telerozhlas svoju druhú, nedeľnú politickú diskusiu uvedie už v tradičnom čase a naživo. 24. marca budú hosťami relácie O 5 minút od 11:55 hodiny na Jednotke a vo vysielaní RTVS :24 minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR a podpredseda strany Hlas-SD Erik Tomáš, poslanec NR SR za SNS Roman Michelko, predseda poslaneckého klubu v NR SR za Progresívne Slovensko Martin Dubéci a predseda poslaneckého klubu v NR SR za koalíciu strán Slovensko, Za ľudí a KÚ Michal Šipoš.

Celá relácia s moderátorkou Martou Jančkárovou by sa mala venovať téme Volieb prezidenta SR. Diskutujúci odprezentujú svoje reakcie na zisky navrhnutých a podporovaných kandidátov, na volebnú účasť, či predvolebnú kampaň a prezradia ako vidia pozície kandidátov pred 2. kolom volieb.

image

Na telo.

Na telo

Priebeh nedávnej kampane, čerstvé výsledky prvého kola prezidentských volieb aj vývoj prípadného druhého kola okomentujú v špeciálnom povolebnom vydaní relácie Na telo s Michalom Kovačičom v tradičnom čase v nedeľu 24. marca o 13:00 hodine na obrazovkách TV Markíza.

Tentoraz prijali do diskusie zástupcovia štyroch parlamentných strán. A to Jana Bittó Cigániková za SaS, Samuel Migaľ z Hlasu-SD, Rudolf Huliak za SNS a poslankyňa KDH Martina Holečková.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 01:44