Rádio Expres prinieslo zaujímavú dražbu určenú pre dobrú vec.
StoryEditor

Rádio Expres draží: Gitara Elánu už majiteľa má, kto získa Slafkovského dres s podpisom?

16.04.2024, 14:22
Autor:
redred

A spolu s ním vďaka Nadácii Dobrý skutok aj ďalšie unikátne kúsky a jeden hudobný zážitok.

Nadácia Dobrý skutok prináša v termíne od 15. do 19. apríla dražbu zberateľských kúskov od známych osobností. Dražiť sa však bude aj jeden exkluzívny hudobný zážitok.

"Každý, kto sa do dražby zapojí, má možnosť získať vskutku vzácny artefakt, zároveň tak pomôže nadácii, ktorá dlhodobo robí dobré skutky pre deti zo sociálne slabších rodín," informovalo Rádio Expres.

V „hre“ bola aj gitara skupiny Elán podpísaná Jožom Rážom a Janom Balážom, ktorú sa podarilo vydražiť za fantastických 3990 Eur. Jej majiteľom sa stal Zoltán, s ktorým sa rozprávali moderátori Rádia Expres Michaela Mäsiarová a Matúš Krnčok.

V dražbe je stále podpísaný dres Juraja Slafkovského, ilustrácia Zuzany Smatanovej, jedinečný Kaliho outfit z videoklipu aj súkromný koncert Richarda Krajča. Vyvolávacia cena je pri každom zo spomenutých 100 Eur.

Stručné pravidlá dražby s Nadáciou Dobrý skutok

- Dražba sa začína každý deň v termíne od 15.4. do 19.4. približne o 8:00 spustením prihlasovacieho formulára. Posledná možnosť ponúknuť sumu za dražený predmet je do momentu vypnutia prihlasovacieho formulára približne o 16:30.

- Vyhodnotenie dražby bude každý deň v termíne od 15.4. do 19.4. na webe Nadácie Dobrý skutok, a to približne o 17:00 zverejnením mena úspešného dražiteľa a overenej ním ponúknutej sumy.

- Do dražby je možné sa zapojiť vyplnením všetkých polí prihlasovacieho formulára a súhlasom so spracovaním osobných údajov a Pravidiel Charitatívnej aukcie.

- Ponúknutá suma musí byť minimálne o 10 Eur vyššia ako aktuálne zverejnená najvyššia ponúknutá suma.

- Najvyššie ponúknuté sumy nie sú zobrazované automaticky, ale sú priebežne overované a až následne zverejňované. Overovanie a aktualizovanie najvyššej ponúknutej sumy prebehne minimálne 1x v každej hodine počas trvania dražby.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:23