Markíza konečne odhalia identitu masového vraha. Diváci si drmatický dej nenechali újsť.
StoryEditor

Voľný deň našich hokejistov dal nadýchnuť aj iným televíziám. Vrchol dňa obsadil Dunaj

15.05.2024, 13:38
Autor:
redred

Markíza po dlhých mesiacoch konečne odhalila identitu masového vraha v Dunaji. Dramatické udalosti pritiahli k obrazovkám státisíce divákov.

Majstrovstvá sveta v hokeji sú síce v plnom prúde a hokejisti odohrali aj včera ďalšie zápasy v základných skupinách, no tento raz to bolo bez účasti Slovákov. Tí mali voľní deň a hneď sa to odzrkadlilo aj na sledovanosti slovenských televízií. Jojka po mimoriadnych dňoch ustúpila zo svojich líderských pozícií. 

image

Dunaj, k vašim službám.

Včerajšie zápasy, ktoré opäť vysielali kanály JOJ Group, mali v priemere v univerzálnej cieľovke okolo 130 tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Nepodarilo sa im tak pretlačiť na najvyššie priečky. Situáciu využila TV Markíza, ktorá znovu ovládla  deň so svojím seriálovým hitom. 

Obľúbený dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám si na konto pripísal ďalšie nadštandardné výkony. V utorok 14. mája sa znovu stal v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

image

Obávaný sériový vrah je divákmi očakávaný šarmantný básnik Valerián Furdek, ktorého hrá herec Roman Hargaš.

Včerajšia jedenásta premiérová epizóda aktuálnej 6. série Dunaja v hlavnej, obchodne podstatnej cieľovej skupine 13-55 zaznamenala rating 8,6 percenta a podiel na trhu 27,3 percenta. Konkurenčný seriál Nemocnica na TV Joj dosiahol 13 percentný trhový podiel a dvojporcia českého kriminálneho seriálu Oktopus uhral na Jednotke RTVS podiely na trhu 7,7 percenta a 5,4 percenta.

Dunajom aktuálne zmietajú mimoriadne dramatické udalosti. V závere včerajšej časti diváci spoznali identitu obávaného sériového vraha, ktorým je na prvý pohľad šarmantný básnik Valerián Furdek (Roman Hargaš). V smrteľnom ohrození sa kvôli nemu ocitli nielen Eva (Petra Dubayová), ale aj Ernest (Ady Hajdu). Albert (Ján Dobrík) navyše začal v amoku škrtiť Vilmu (Monika Hilmerová), keď sa mu vyjavili ďalšie čriepky z jeho tajomnej minulosti.

image

Ďalšia dramatická scéna včerajšej epizódy.

Rodinná sága v utorok pritiahla k obrazovkám Markízy celkovo 523-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahla 641-tisíc divákov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. júl 2024 17:04