V seriáli Mayor of Kingstownod sa predstaví nominant na Oscara Jeremy Renner. Od 6. júna na SkyShowtime.
StoryEditor

Na SkyShowtime prichádza tretia séria seriálového hitu s Jeremym Rennerom

22.05.2024, 10:49
Autor:
redred

Očakávanú novú sériu dramatického seriálu Mayor of Kingstown síce uvedú na platforme až 6. júna, no streamer už teraz zverejnil k seriálu trailer.

SkyShowtime zverejnila oficiálny trailer a hlavný vizuál k dlho očakávanej tretej sérii dramatického seriálu Mayor of Kingstown. Tvorcami seriálu,v ktorom sa predstaví nominant na Oscara Jeremy Renner, sú na Oscara nominovaný Taylor Sheridan a Hugh Dillon. Producentmi sú MTV Entertainment Studios, 101 Studios a Bosque Ranch Productions.

image

Na zábere Jeremy Renner ako Mike McLusky v prvej epizóde tretej série Mayor of Kingstown.

Dennis P. Mong Jr./Paramount+
V tretej sérii mestom Kingstown a jeho obyvateľmi otriasa séria výbuchov, útočisko tu nájde nová tvár ruskej mafie a vo väznici aj mimo nej zúri drogová vojna. Mike McLusky (Renner) je pod tlakom, aby ukončil vojnu, ale veci sa skomplikujú, keď známa tvár z jeho väzenskej minulosti hrozí, že podkope pokusy starostu udržať mier medzi jednotlivými skupinami.

Okrem Rennera sa v seriáli Mayor of Kingstown predstavia ďalší oceňovaní herci ako Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley a Michael Beach.

Výkonnými producentmi seriálu sú Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado a Keith Cox.

Mayor of Kingstown je súčasťou rastúcej Sheridanovej ponuky, ktorá zahŕňa seriály 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, SpecialOps: Lioness, Tulsa King a Yellowstone.

Streamer SkyShowtime, okrem zverejnenia oficiálneho traileru k tretej sérii seriálu Mayor of Kingstown, potvrdil dátum premiéry na 6. júna. Prvá a druhá séria Mayor of Kingstown sú už teraz k dispozícii na SkyShowtime.

image

V seriáli Mayor of Kingstownod tvorcov seriálu Yellowstone Taylora Sheridana a Hugha Dillona sa predstaví nominant na Oscara Jeremy Renner.

SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televízoroch Samsung, u vybraných distribučných partnerov na svojich trhoch a prostredníctvom webovej stránky  www.skyshowtime.com.

Cena mesačného Štandardného predplatného s reklamami je 4,99 eura a cena mesačného predplatného Štandardné Plus je 7,99 eura. Štandardné predplatné s reklamami bude obsahovať reklamy, predplatné Štandardné Plus zostane bez reklám.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. jún 2024 22:14