Lenka Šóošová a Roman Juraško
StoryEditor

Teleráno po takmer 20 rokoch opúšťa moderátorská dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško

24.05.2024, 08:13
Autor:
redred

Lenka Šóošová sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v TV Markíza a venovať sa novým životným výzvam, Roman Juraško posilní moderátorský tím magazínu Reflex.

Takmer dve dekády spríjemňovali Lenka Šóošová a Roman Juraško divákom a diváčkam televízie Markíza ranné vstávanie. Najdlhšie vysielajúcu stabilnú moderátorskú dvojicu na slovenských obrazovkách však čaká v utorok 28. mája 2024 ich posledné spoločné Teleráno. 

„Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, časť mojej identity a tiež kus života. Životnú energiu však nemáme bezodnú a čas prináša do života nové priority. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť. Toto rozhodnutie sa nerodilo ani ľahko, ani krátko. Dozrel čas, aby som sa v živote posunula ďalej,“ vysvetlila Lenka Šóošová. 

A aké sú Lenkine plány do budúcnosti? „Potrebujem si v prvom rade oddýchnuť a mojou top prioritou bude v najbližšom období rodina. Postupne by som sa rada viac zamerala na autorské projekty. V akej podobe? To vám prezradím, keď si poriadne oddýchnem a načerpám sily do novej životnej etapy. S Markízou a jej divákmi sa lúčim s obrovskou pokorou a vďakou. Navždy ostávate v mojom srdci a nič vás nenahradí,“ dodala.

Stabilne najsledovanejšou rannou šou Teleráno tak budú naďalej sprevádzať dve moderátorské dvojice - Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčekom a Lucia Hlaváčková s Matúšom Krnčokom. Lenkin dlhoročný moderátorský súputník Roman Juraško od pondelka 3. júna 2024 posilní moderátorskú zostavu obľúbeného podvečerného magazínu Reflex.

„Končí sa pre mňa jedna obrovská životná etapa a ja sa chcem v prvom rade poďakovať Lenke za všetky tie roky, ktoré neboli len o práci, ale aj o priateľstve na celý život. Naše spoločné ranné vstávania síce končia, avšak priateľstvo pokračuje a to je to najdôležitejšie. Teleráno navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou. Je to skvelá relácia. Veľa som sa v ňom naučil, no predovšetkým mi vďaka nemu vstúpili do života úžasní kolegovia a kamaráti, hostia a samozrejme naši diváci. Je však načase ísť ďalej a ja sa veľmi teším, že môžem ako moderátor doplniť skvelý tím magazínu Reflex,“ zhodnotil Roman Juraško.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. jún 2024 19:21