StoryEditor

Markíza sa poponáhľala a nečakane prináša ďalšiu verziu Ruže pre nevestu

24.05.2024, 15:42
Autor:
michmich

Diváci sa čoskoro môžu tešiť na Voyo aj na novú veriu adrenalínového Survivora.

"Všetkých fanúšikov Ruže pre nevestu sme sa rozhodli od piatka 24. mája potešiť aj austrálskou verziou tejto celosvetovo úspešnej reality šou, ktorú budú môcť sledovať na Voyo," informovala nás TV Markíza.

image

Siedma séria mala v Austrálii divácky úspech.

Dnes večer nás čaká v televízii predposledná epizóda, v ktorej Radko spozná rodiny troch finalistiek a na konci si vyberie dve superfinalistky. A už budúci týždeň zistíme, ktorú z nich požiada o ruku. No Markíza nelení a na Voyo od dnešného dňa odštartuje novú sezónu, no tento raz si bude nevestu vyberať mládenec zo zahraničia.   

V austrálskej verzii si bude úspešný slobodný muž vyberať tú jedinú pravú lásku. Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne  niekoľko žien, s ktorými sa bude v priebehu 16 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci vo finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

image

Matt Agnew, 31-ročný astrofyzik z Melbourne vo Victorii, hovorí niekoľkými jazykmi.

Siedma sezóna The Bachelora Austrália mala premiéru 31. júla 2019. V tejto sezóne bol "pánom dokonalým" Matt Agnew, 31-ročný astrofyzik z Melbourne vo Victorii. 

Mattov pôsobivý životopis zahŕňa nielen dvojitý titul z vedy a inžinierstva a magistra astrofyziky, ale aj jeho obľubu v cudzích jazykoch. Dramaturgia šou poznamenala, že aj vrátane jazyka lásky. Prvýkrát zahliadnu diváci jeho talent v jazykoch, keď sa na červenom koberci stretne s 25-ročnou Helenou. Dvojica skončí koketnou konverzáciou vo francúzštine po tom, čo Matt prizná, že je „očarený“ jej prízvukom.

image

Austrálsky ceremoniál ruží.

Zaujímavosťou je, že sezóna začala s 20 súťažiacimi. V druhej epizóde prišlo do súťaže osem „votrelcov“, čím sa celkový počet súťažiacich dievčat zvýšil na 28. Na celom svete vzniklo takmer 40 lokálnych verzií a to v niekoľkých ročníkoch. Rekordérom je USA, kde odvysielali už 28. ročníkov. Zaujímalo nás, prečo Markíza siahla práve po tej austrálskej. 

image

Matt Agnew, 31-ročný astrofyzik z Melbourne vo Victorii bol siedmym austrálskym Bachelorom.

"Výber konkrétnych verzií zahraničných reality šou je vždy kombináciou dostupnosti vysielacích práv a posúdenia obsahovej vhodnosti. Z toho hľadiska sme vyhodnotili austrálsku verziu formátu The Bachelor ako zatiaľ pre nášho používateľa najzaujímavejšiu," vysvetlila vo svojom stanovisku TV Markíza.

Voyo už v minulosti uviedlo austrálske verzie aj Survivora, či Výmeny manželiek. Budú teda naše reality šou dopĺňať len tými od protinožcov? "V minulosti sme však už priniesli americkú či austrálsku Zámenu manželiek, britský alebo austrálsky Love Island, austrálsku Svadbu na prvý pohľad, americký MasterChef, ako aj austrálsky Survivor, pričom od 1. júna uvedieme aj jeho americkú verziu," doplnila Markíza.

image

Austrálske nevesty počas šou pribudli.

The Bachelor je jednou z najobľúbenejších a najdlhšie vysielaných zoznamovacích reality šou na svete. Tvorcom formátu je americký producent a scenárista Mike Fleiss, medzinárodne ho distribuuje spoločnosť Warner Bros. International Television Production. Lokálne adaptácie vznikli v Nemecku, Švajčiarsku, Švédsku, či na Ukrajine. 

image

Ženích Matt Agnew s moderátorom šou Osher Günsberg.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. jún 2024 02:17