Kto z nich odíde so spoločného stretnutia v slzách?
StoryEditor

Markíza sa úspešného programu Ruža pre nevestu nevzdáva. Štartuje Život po Ruži

06.06.2024, 11:00
Autor:
redred

Televízny láder prinesie nový projekt exkluzívne na Voyo. V novej šou uvidíte aj stretnutie Radka a Stanky plné emócií.

Romantická reality šou Ruža pre nevestu má za sebou druhú úspešnú sériu. Takmer tri mesiace sledovali státisíce divákov na obrazovkách TV Markíza a v predstihu na Voyo, ktorá z 18-tich účastníčok napokon získa srdce atraktívneho podnikateľa Radka Urbanyaka.

image

Tešiť sa môžete aj na jeden deň s Lucy v Štokholme.

A hoci obľúbená šou vyvrcholila v piatok 31. mája veľkým finále, príbehy dievčat pokračujú v špeciálnej online šou s názvom Život po Ruži. A vy môžete byť pri tom!

Prostredníctvom dvoch epizód novej šou nahliadnete do súkromia účastníčok, ktoré sa z romantickej vily vracajú do bežného života. V spoločnosti Nathanaa online reportérov dievčatá prezradia, čo majú nové v súkromnom i pracovnom živote, koľko majú denne pozvánok na rande a či sú zamilované.

image

Dnes štartuje na Voyo šou Život po Ruži.

Zistíte, ako to vyzerá v zábavnej Julkinej rodine, čo plánuje robiť Jennifer po návrate na Slovensko, tešiť sa môžete aj na jeden deň s Lucy v Štokholme, či na bizarnú akciu kostolného gangu s melónmi. A len v Živote po Ruži uvidíte, ako dopadlo emotívne stretnutie Stanky a Radka. Aké silné slová na ňom padli a kto z neho odchádzal so slzami v očiach?

Prvú epizódu „after šou“ Život po Ruži nájdu diváci exkluzívne na Voyo v premiére už vo štvrtok 6. júna. Ďalšia epizóda pribudne v nasledujúci štvrtok 13. júna.

image

Čaká vás aj emotívne stretnutie Radka a Stanky.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. júl 2024 06:32