StoryEditor

Víkendové diskusie: Inaugurácia prezidenta, Lex atentát či poslanie Migov na Ukrajinu

14.06.2024, 17:01
Autor:
redred

Aj tento víkend prinesú televízie len dve politické debaty. Markíza vysielanie Na telo už ukončila a rozhlasové Sobotné dialógy vytlačila z programu práve sobotná prezidentská inaugurácia.

image

V politike.

V politike

Prvá z dvoch víkendových politických diskusií odštartuje v nedelu 16. júna od 11:00 do 12:00 hodiny na ta3. Hostia moderátora Braňa Kráľa budú tentoraz minister obrany za stranu Smer-SD Robert Kaliňák a predseda PS a zároveň podpredseda parlamentu Michal Šimečka.

Diskutovať budú na témy ako inauguracia prezidenta P. Pellegriniho, odloťena novela o mimovladkach aj volba predsedu NRSR na september, ale aj ďalšie témy z aktuálnej junovej schodze NRSR. Rozoberú aj kontroverznú tému Lex atentat či poslanie Migov na Ukrajinu.

image

O 5 minút 12.

O 5 minút 12

RTVS prinesie naživo z Prezidentského paláca v nedeľu 16. jún od 11:55 hodiny na Jednotke a vo vysielaní RTVS :24 exkluzívny rozhovor s prezidentom Slovenskej republiky Petrom Pellegrinim

Moderovať ju bude prekvapivo moderátor Ľubomír Bajaník. S novým slovenským prezidentom sa budú zhovárať o jeho prioritách vo funkcii a o spoločenskom a politickom dianí na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. jún 2024 16:25