Dlhoročne najsledovanejšiu rannú šou Teleráno posilní nová moderátorská dvojica.
StoryEditor

Teleráno hlási novú moderátorskú dvojicu. Preberajú štafetu po Šóosovej a Juraškovi

15.06.2024, 08:01
Autor:
redred

Nováčikovia Simona Ondrušková a Marek Polomský tak doplnia tradičnú zostavu troch moderátorských dvojíc v rannom vysielaní TV Markíza.

Teleráno čaká už budúci týždeň veľká novinka. Tím dlhoročne najsledovanejšej rannej šou posilní úplne nová moderátorská dvojica - Simona Ondrušková a Marek Polomský. Svoju premiéru na obrazovkách televízie Markíza absolvujú v utorok 18. júna a doplnia tak dve terajšie obľúbené moderátorské dvojice, ktoré tvoria Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčekom a Lucia Hlaváčková s Matúšom Krnčokom.

V rannom publicistickom magazíne tak nová moderátorská dvojica nahradila dlhoročných moderátorov šou Lenku Šóošovú a Romana Juraška. Tí sa s Teleránom rozlúčili minulý mesiac po takmer 20 rokoch. Lenka Šóošová sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v TV Markíza a venovať sa novým životným výzvam, Roman Juraško posilnil moderátorský tím magazínu Reflex.

image

Roman Juraško a Lenka Šoošová boli súčasťou Telerána dlhých 20 rokov.

Nováčikovia na scéne

Hlas Simony Ondruškovej (25) môžu diváci poznať z éteru rádia Europa 2 a jej tvár z videoobsahu portálu Startitup.sk. Za príležitosť stať sa moderátorkou Telerána je rodáčka z Trenčína podľa vlastných slov nesmierne vďačná a na divákov sa už mimoriadne teší.

„Je to pre mňa veľká česť a zároveň zodpovednosť. Viem však, že spoločne s Marekom zo seba vydáme to najlepšie a urobíme všetko pre to, aby to tak cítili aj diváci pri obrazovkách. Sme tu totiž práve pre nich, ktorí reláciu sledujú roky a nesmierne si ju obľúbili. Verím, že ranné vstávania budú pre nich príjemné aj v našom podaní,“povedalaSimona Ondrušková.

Druhou polovicou novej moderátorskej dvojice Telerána sa stane hrdý Banskobystričan Marek Polomský (33), ktorý širšie publikum zaujal najmä ako jeden zo sprievodcov galavečera Miss Slovensko 2023. Moderovaniu sa však začal venovať už na strednej škole a od roku 2016 uvádza vlastnú úspešnú tolkšouPovec ty, v ktorej „spovedá“ úspešných ľudí z rôznych oblastí.

image

Diváci sa so Simonou Ondruškovou a Marekom Polomským budú môcť prvý raz zoznámiť už v utorok 18. júna.

„Ponuku moderovať Teleráno som prijal s veľkým rešpektom a pokorou. Nie som práve ranné vtáča, takže vyjdem zo svojej komfortnej zóny, už teraz sa však veľmi teším na divákov, svoju novú parťáčkuSimonu, ako aj na všetky skúsenosti, ktoré vďaka Teleránu načerpám. Rád sa totiž učím nové veci a snažím sa na sebe neustále pracovať,“ prezradil Marek Polomský.

Obaja moderátori úspešne prešli niekoľkými kolami kamerových skúšok. „Preukázali na nich, že majú nielen talent pre túto prácu, ale aj zanietenosť pre typ obsahu, ktorý Teleráno divákom každý deň prináša, vrátane rôznych bláznivýchnápadov a nečakaných situácií. Obom im držím palce,“zhodnotila šéfredaktorka publicistiky TV Markíza Zuzana Štelbaská.

Teleránopatrí medzi najdlhšie vysielané relácie TV Markíza, divákom spríjemňuje ranné vstávanie už od septembra 1996. So svojimi obľúbenými moderátormi sa naladia na nový deň, navyše sa dozvedia veľa zaujímavostí, ktoré práve hýbu svetom, a vypočujú si množstvo inšpiratívnych rozhovorov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. jún 2024 08:02