Televízia JOJ 24 zmapuje americké prezidentské voľby v novej relácii s moderátorom Brunom Ciberejom.
StoryEditor

Bruno Ciberej bude v novej relácii TV JOJ 24 mapovať americké prezidentské voľby

04.07.2024, 11:01
Autor:
redred

Spravodajská televízia JOJ 24 sa bude pravidelne od štvrtka 4. júla venovať americkým prezidentským voľbám v relácii Prezidentské voľby 2024 USA.

Nová relácia Prezidentské voľby 2024 USA prinesie divákom všetky dôležité informácie a vysvetlí, ako tieto voľby a ich výsledok ovplyvňujú svet i Slovensko. Relácia má symbolickú premiéru práve počas ich najvýznamnejšieho sviatku – Deň nezávislosti.

Prvú časť relácie odvysiela spravodajská televízia JOJ 24 vo štvrtok 4. júla o 20:30 naživo. Moderátor Bruno Ciberej v nej exkluzívne privíta amerického veľvyslanca na Slovensku Gautama Rana. Ďalším diskutujúcim hosťom bude odborník na medzinárodné vzťahy a bývalý minister zahraničia Pavol Demeš.

image

Televízia JOJ 24 zmapuje americké prezidentské voľby
v novej relácii.

"Vo štvrtok sa v relácii pozrieme na význam volieb z historického hľadiska, hovoriť budeme o najvýznamnejších amerických prezidentoch a vysvetlíme, ako voľba prezidenta v Spojených štátoch amerických funguje. Budeme sa tiež venovať dôležitým míľnikom aktuálneho obdobia až do samotných volieb, ktoré sa budú konať začiatkom novembra," informovala vedúca PR a hovorkyňa JOJ Group Lucia Tuhelová.

V ďalších epizódach budú sledovať dianie v americkej kampani, spoja sa naživo so Slovákmi žijúcimi v Spojených štátoch amerických, ale aj s odborníkmi, ktorí pôsobia za oceánom v rôznych oblastiach. Do relácií budú volať hostí, napríklad publicistu Juraja Kríža.

Počas leta budú štáby televízie JOJ 24 mapovať volebnú situáciu priamo v Spojenských štátoch amerických. Ďalšie časti relácie Prezidentské voľby 2024 USA si môžu diváci pozrieť naživo 25. júla, 8. augusta, 22. augusta, 5. septembra. Nasledujúce epizódy odvysielajú v septembri každý štvrtok a to všetko vždy o 20:30 hodine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. október 2024 13:30