Dnes a zajtra vás čakajú semifinálové zápasy.
StoryEditor

Blíži sa záver šampionátu UEFA EURO 2024. Markíza prinesie semifinálové súboje

09.07.2024, 13:42
Autor:
redred

Už v utorok a v stredu odohrajú štyri najlepšie reprezentácie tohtoročných majstrovstiev Európy vo futbale semifinálové zápasy. Na veľkolepé finále sa pripravte v nedeľu.

Po napínavých štvrťfinálových zápasoch sú známe štyri futbalové reprezentácie, ktoré budú mať možnosť zabojovať o finále. Do semifinále majstrovstiev Európy UEFA EURO 2024 postúpili tímy Španielska, Francúzska, Holandska a Anglicka. Kto bude nakoniec majstrom Európy zistíme už v nedeľu 14. júla na Markíze a na Voyo.

Ešte predtým nás však čakajú atraktívne semifinálové zápasy, ktoré prinesú TV Markíza a Voyo naživo v utorok 9. júla a v stredu 10. júla. Oba zápasy odštartujú zápasovým štúdiom na Markíze od 20.30 hodine.

image

UEFA Euro 2024.

REUTERS
V utorok sa proti sebe na štadióne v Mníchove postavia futbalisti Španielska a Francúzska. Fanúšikovia si budú môcť tento mimoriadne atraktívny duel pozrieť od 20.30 hodiny na Markíze a Voyo. V predzápasovom štúdiu privíta moderátor Marián Červenka futbalových expertov Martina Mikuliča a Juraja Pirosku a zo štadióna v Mníchove sa prihlásia komentátori Marek Arpáš a Stanislav Šesták.

V stredu večer sa o napínavé momenty na trávniku aj na obrazovkách TV Markíza a na Voyo postarajú reprezentanti Holandska a Anglicka. Priamo zo štadióna v Dortmunde budú tento semifinálový zápas komentovať Andrej Zvolenský a Marek Sapara a top momenty duelu v štúdiu s moderátorom Majom Tomčákom budú analyzovať hostia Stano Angelovič a Stano Velický.

image

Tím Holandsko. 

REUTERS
Aj v utorok a v stredu pokračuje na Markíze a na Voyo zábavná talkshow Taký je futbal. V utorkovej časti privíta po 15.00 hodine moderátor Slávo Jurko herečku a športovkyňu Lenku Poláčkovú a športového psychológa Petra Kuračku. Rozprávať sa budú na tému prekonávanie vlastných limitov. V stredu odštartuje Taký je futbal o 15.20 hodine a Slávo Jurko sa bude rozprávať s futbalovým agentom Jurajom Venglošom a bývalým slovenským futbalovým reprezentantom Róbertom Ježom.

Exkluzívny obsah v priebehu celého šampionátu prinášajú aj sociálne siete TV Markíza. Highlighty zápasov môžu sledovať televízni diváci vždy sumárne po každom poslednom pozápasovom štúdiu dňa. Všetky zápasy nájdu predplatitelia naživo aj zo záznamu aj v ponuke streamovacej služby Voyo. Finálový zápas majstrovstiev Európy UEFA EURO 2024 odvysiela TV Markíza a Voyo už v nedeľu 14. júla o 20.30 hodine.

image

UEFA EURO 2024 zápas Španielsko vs. Taliansko. 

Pre všetkých fanúšikov futbalu a milovníkov silných športových príbehov je pripravené ešte jedno veľké prekvapenie. Už v piatok, 12. júla, štartuje exkluzívne na Voyo pokračovanie druhej série úspešného slovenského Voyo Originálu Do neba a do pekla: Generácia Žilina. "Nenechajte si ujsť exkluzívny pohľad do emóciami nabitého zákulisia futbalového klubu MŠK Žilina. Práve tento klub vychoval našich fantastických reprezentantov, ktorí žiarili aj na šampionáte UEFA EURO 2024  – kapitána slovenského tímu Milana Škriniara, Martina Dúbravku, Petra Pekaríka, Dávida Hancka, Denisa Vavra či Róberta Boženíka," informovala v tlačovej správe TV Markíza.

Strhujúce príbehy a spovede slovenských najväčších futbalových hviezd, ale aj dianie v A-tíme MŠK Žilina a mládežníckom futbale prinesú spolu štyri premiérové epizódy Do neba a do pekla: Generácia Žilina. Prvú z nich si môžu diváci pozrieť už tento piatok, 12. júna, následne každý piatok Voyo odpremiéruje jednu epizódu.

image

UEFA EURO 2024 program semifinále.

Vysielanie UTOROK, 9. júl

15:30 Taký je futbal/Markíza, Voyo

20:30 semifinále UEFA EURO 2024: Španielsko – Francúzsko/Markíza, Voyo

23:15 UEFA EURO 2024: Highlighty/Markíza

Vysielanie STREDA, 10. júl

15:30 Taký je futbal/Markíza, Voyo

20:30 semifinále UEFA EURO 2024: Holandsko – Anglicko/Markíza, Voyo

23:15 UEFA EURO 2024: Highlighty/Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. september 2024 19:04