U6 pred spustením sa tvárami novej televízie stali herci Maroš Kramár, Jozef Vajda a Filip Tůma.
StoryEditor

Markíza KLASIK štartuje už v pondelok. Ktorí operátori ju zaradia do ponuky?

12.07.2024, 10:53
Autor:
redred

Jej spusteniu bude v pondelok predchádzať špeciálne tematické vydanie rannej šou Teleráno na obrazovkách TV Markíza, na záver ktorého bude Markíza KLASIK slávnostne uvedená do života.

Už v pondelok 15. júla 2024 odštartuje svoje vysielanie nová televízna stanica Markíza KLASIK, zameraná na legendárne zahraničné seriály a filmy, ako aj na českú a slovenskú televíznu klasiku. Skupina Markíza sa dohodla na jej šírení s drvivou väčšinou najdôležitejších káblových, satelitných či IPTV operátorov.

„Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza KLASIK. Celodenný prúd kultových a nezabudnuteľných programov, ktorých kvalita je preverená časom, si tak od budúceho týždňa bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

image

Pobrežná hliadka, Beverly Hills 90210, Rodina Addamsovcov, Alf, Zmija, Hviezdna brána, A-Tím, Kobra 11, KnightRider, Herkules – to sú notoricky známe seriálové tituly, ktoré Markíza KLASIK prinesie už v prvom týždni vysielania.

Zaradenie stanice Markíza KLASIK do svojich programových ponúk potvrdili najvýznamnejší televízni poskytovatelia ako Slovak Telekom, M7 Group (Skylink, freeSAT), UPC Broadband Slovakia, Orange Slovensko, či DIGI Slovakia. Markízu KLASIK budú ponúkať tiež ANTIK Telecom, O2 Slovakia, Satro, Slovanet, DSiData, Martico, 4ka, SledovanieTV, Lepšia.TV, ako aj desiatky ďalších stredných a menších operátorov.

„Našim cieľom je, aby bol signál stanice Markíza KLASIK dostupný čo najväčšiemu počtu divákov. Rokujeme preto aj s DVB-T operátorom Towercom o možnostiach jej zaradenia do ponuky platenej služby Plustelka,“ dodal Peter Gažík.

Po zaregistrovaní bude k dispozícii tiež bezplatný SD stream na televíznom webe Markiza.sk a v HD kvalite bude možné Markízu KLASIK sledovať aj prostredníctvom služby Voyo. 

Vysielanie novej stanice Markíza KLASIK odštartujú v pondelok 15. júla 2024 hneď ráno o 08:30 hodine legendárni hrdinovia Vinnetou a Old Shatterhand v nezabudnuteľnom dobrodružnom filme Poklad na Striebornom jazere. Jej spusteniu bude predchádzať špeciálne tematické vydanie rannej šou Teleráno na obrazovkách TV Markíza, na záver ktorého bude Markíza KLASIK slávnostne uvedená do života.

image

Markíza KLASIK štartuje už v pondelok 15. júla filmom Poklad na striebornom jazere.

Pobrežná hliadka, Beverly Hills 90210, Rodina Addamsovcov, Alf, Zmija, Hviezdna brána, A-Tím, Kobra 11, KnightRider, Herkules – to sú notoricky známe seriálové tituly, ktoré Markíza KLASIK prinesie už v prvom týždni vysielania. K tomu aj kultové filmy ako PulpFiction – historky z podsvetia, Krstný otec, Frajeri vo Vegas, Nezmieriteľní, Ak sa nahneváme, budeme zlí, Honba na ponorku, Lucky Luke, či Súboj titanov.

Chýbať nebude ani česko-slovenská klasika, skvelé filmy ako Vítr v kapse alebo Bony a klid, či seriáloví Chalupári. O skvelú zábavu sa postarajú aj obľúbené relácie zo zlatého fondu TV Markíza ako Uragán, Všetci sú za dverami, SEDEM s r.o. a Aj múdry schybí, ale tiež legendárna šou Možno príde aj kúzelník z produkcie Československej televízie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. september 2024 23:25