Nová slovenská televízna stanice odštartuje čoskoro.Prima Group
StoryEditor

Na obzore nová slovenská televízna stanica. Kedy štartuje konkurencia Markíza Doma?

20.09.2024, 11:22
Autor:
michmich

Nový TV kanál Prima LOVE SK patrí českej skupine Prima. Tá navyše toho túto jeseň podporí množstvom noviniek aj svoju ďalšiu nedávno spustenú slovenskú tématickú TV stanicu Prima COOL SK.

Skupina Prima, po májovom spustení Prima COOL SK, rozšíri na jeseň svoju programovú ponuku na Slovensku aj o ďalší televízny kanál. Ten sa zameria najmä na ženské publikum. Prima LOVE SK spustí svoje vysielanie už 1. novembra. Novinka na slovenských televíznych obrazovkách bude dostupná v ponuke väčšiny slovenských operátorov káblových, satelitných či IPTV služieb.

image

Prima LOVE SK

Prima Group
Aj v prípade nového kanálu určeného pre slovenský televízny trh vychádza skupina Prima z úspešnej predlohy svojej českej tematickej stanice Prima LOVE. "Láska, romantika a vášeň oslovujú televízne diváčky už od roku 2011. V obsahu kanálu dominujú domáce a zahraničné seriály, ako aj viaceré atraktívne vlastné relácie, ktoré oslovujú ženské publikum. Kanál Prima LOVE SK predstaví po vzore kanálu Prima LOVE v Českej republike pestrú a neustále doplňovanú ponuku vlastnej seriálovej tvorby, ale aj ďalšej európskej produkcie či populárnych tureckých romantických seriálov," informoval za českú skupinu Prima PR konzultant, Filip Roháček.

No na podrobnejší program novej slovenskej stanice si podľa vedenia Prima Group ešte chvíľu musíme počkať. 

image

Kamaráti.

Prima Group
Novinky pribudnú aj na nedávno spustenú Prima COOL SK

Do veľkého finále smeruje divácky mimoriadne úspešný seriál ZOO. Po jeho celkom 224. epizóde dostane aj vo vysielaní kanálu Prima SK priestor nový príbeh, ktorý bude divákov od 22. októbra oslovovať premiérovo vždy v utorok a štvrtok večer. Na obrazovky prídu Kamarádi. V seriáli s podtitulom "Priateľstvo je niekedy viac než láska" sa v hlavných úlohách predstavia Anastasia Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek.

image

Banáni.

Prima Group
Pred niekoľkými dňami bola dokonca už zverejnená aj titulná skladba nového seriálu s názvom Nepospíchám od českého speváka Thoma Artwaya. Nebude to však jediná veľká seriálová novinka, ktorá sa na jeseň prihlási o slovo. Od tvorcov úspešného seriálu Polda príde aj na slovenské obrazovky nový kriminálny seriál Hrdina. V hlavnej úlohe svojrázneho detektíva Adama Hrdinu sa predstaví Jan Nedbal.

image

COOL taxi.

Prima Group
Ešte skôr, už od 30. septembra, začne premiérové novinky vo svojom vysielaní predstavovať aj televízny kanál Prima COOL SK. S COOL premiérami sa pritom „roztrhne vrece“. Pripravená je premiérová Prima Partička, ale aj hľadanie nových talentov improvizácie v už druhej sérii show Partička nová krev. Vašek Matějovský a Vincent Navrátil zvezú súťaženia chtivých pasažierov v ich COOL TAXI, a to už od 30. septembra, vždy o 19.45 hodine.

image

Partička nová krv.

Prima Group
Od 1. októbra čaká divákov aj zábava pri pohľade na celebrity, ktoré sa odhodlajú vyskúšať si iné zamestnanie. Těžká dřina VIP postaví osobnosti pred pracovné úlohy tých najnáročnejších povolaní. Utorkové večery na Prima COOL SK budú od rovnakého dátumu patriť aj komediálnemu seriálu Banáni. Pamätáte si na prípad, keď sa v známom českom supermarkete v krabiciach od banánov objavila zásielka kokaínu? Tak tento seriál nám ukáže, ako by to skončilo pri väčšej podnikavosti tamojších zamestnancov...

image

Fotrl na tripu.

Prima Group
Ale chýbať nebude ani cestovateľská pohoda za volantom. Aj keď pohoda je presne to, čo náš Fotr na tripu skutočne nehľadá. Naopak, aj v premiérovej VIII. sérii sa s dcérami Jozefínkou a Leontínkou a psom Lumi rozhodli pre poriadnu výzvu. Spolu s nimi spoznáme od 3. októbra tajomné miesta Európy, desivé príbehy európskych hôr, ale aj rôzne zázračné miesta.

image

hrdina.

Prima Group
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. september 2024 11:23