StoryEditor

Prima Cool Sk nadupáva program. Prinesie novú krv do Partičky, Ťažkú drinu aj Banánov

30.09.2024, 11:03
Autor:
michmich

Tieto dni štartujú na novej slovenskej televíznej stanici hneď tri projekty, ktoré si už stihli podmaniť české televízne publikum.

Prima Partička bude hľadať novú krv

Talentová súťaž o najvtipnejšieho improvizátora. Pozor – to nie je Prima Partička, to je Partička Nová krev. Budeme hľadať rodeného vtipného improvizátora, pretože aj improvizácia je talent. Účastníci prejdú sitom úloh a hier známych z Partičky, aby na konci zostal len ten najlepší. Podarí sa zostaviť oživenú Partičku, novú krv?

image

Partička Nová krv.

TV Prima Cool SK
Novinkou tejto série je, že porotu tejto inovatívnej show tvoria Richard Genzer, Michal Suchánek, DanoDangl a do štvorice sa k nim za porotcovský stôl pridáva Michal Novotný. Sprievodcom a režisérom týchto zábavných večerov plných improvizačných súbojov nie je nikto iný ako osvedčený otec Partičky – Daniel Dangl.

image

Partička Nová krv.

TV Prima Cool SK
"Aktuálna séria priniesla po minuloročnej premiére oveľa väčší záujem účastníkov, ktorí sa chcú stať novou tvárou Partičky. A podľa hodnotenia poroty sa niekoľkonásobne zvýšila aj úroveň súťažiacich. Možno je to tým, že už tušia, do čoho idú, a naši hodnotitelia tiež vedia, ako v nich odhaliť skrytý improvizačný talent," informoval Filip Roháček, PR konzultant pre slovenské stanice televízie Prima. 

image

Partička Nová krv.

TV Prima Cool SK
Počas dvanástich dielov postupne vyberú finálovú zostavu tých najlepších, až z nich nakoniec zostane superfinálová improvizačná štvorka. Ale víťaz bude len jeden, a ten rovnako ako minulý rok získa poctu zahrať si so skutočnou legendárnou Prima Partičkou v Silvestrovskom špeciáli a ďalších dieloch a show Partičky. Ďalšia z noviniek štartuje na Prima COOL SK v pondelok, 30. septembra o 21:05 hodine.

image

Partička Nová krv.

TV Prima Cool SK
Česká Těžká dřina sa vracia s VIP osobnosťami 

Fyzická námaha, nebezpečné chvíle ani zložitosť a náročnosť činností v programe rozhodne chýbať nebudú. Ako sa s nimi vysporiada človek, ktorý poriadne nikdy manuálne nepracoval? To si vyskúšajú napríklad aj Petr Švancara, Martin Hranáč, Nikol Moravcová či Dominik Turza známy ako DJ Roxtar a ďalší.

image

Ťažká drina VIP.

TV Prima Cool SK
Každý z účastníkov sa doteraz živil predovšetkým hudbou, športom či hovoreným slovom. Teraz dostanú pekne do tela. V každej epizóde budú mať svojho guru, ktorý naznačí, ako a čo robiť. Slová sú jedna vec, ale tvrdá realita vec iná. Dokončí každý z nich pod dohľadom svojho šéfa zverené úlohy? Program umožní divákom nahliadnuť do toho, ako prebieha požiarny zásah Hasičského zboru hlavného mesta Prahy, ako vyzerá práca na letisku, čo sa dá zažiť v zákulisí zoo alebo ako sa pracuje v zlievarni. Na divákov však čaká ešte mnoho ďalších zákerných a náročných činností.

image

Ťažká drina VIP.

TV Prima Cool SK
V prvej časti sa môžete tešiť na bývalého futbalistu, moderátora a herca Petra Švancaru v úlohe hasiča, ktorý o novej dočasnej práci povedal toto: „Človek pri tom musí veľa premýšľať, hasiči sú naozaj o krok, o dva napred v tom, čo sa môže stať. My laici vidíme, ako idú mestom, húkajú a hasia, ale tak to nie je. Je to neskutočne mentálne a fyzicky náročná práca. Buďme radi, že týchto chlapcov máme – chlapci a dievčatá, ďakujeme!“

image

Ťažká drina VIP.

TV Prima Cool SK
Docu-show Těžká dřina VIP štartuje na Prima COOL SK v utorok, 1. októbra o 21.20 hodine. 

Nález kokaínu medzi banánmi sa stal námetom seriálu

Ku slovenským divákom prichádza aj ďalšia novinka z Česka. Aj tentoraz to bude komediálny žáner. Po seriáli Bodyguardi sa môžu diváci Prima COOL SK tešiť v televíznej premiére na seriál s netradičnou témou s návom Banáni. Osemdielna čierna komédia sa môže pochváliť hereckým obsadením ako Cyril Dobrý, Sandra Nováková, Ondřej Malý, Petra Horváthová, Marsell Bendig, Naďa Konvalinková, Josef Carda, Leoš Noha a ďalší.

image

Banáni.

TV Prima Cool SK
Réžie sa ujal úspešný Vojtěch Moravec: „Ide o veľmi zábavný seriál, naozaj voľne natočený na motívy skutočnej udalosti. Podľa mňa by bol hriech nezaimprovizovať nad touto témou a neurobiť z toho nejakú zábavnú sériu. Tu sa producentom a autorovi podarilo vytvoriť veľmi zaujímavý príbeh s krásnymi postavami, a bola veľká radosť na tom pracovať.“

Seriál Banáni sa z veľkej časti odohráva v pohraničnom supermarkete, kde bežné predvianočné ráno naruší šokujúci nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objaví v banánoch z Kolumbie kontraband kokaínu s hodnotou stoviek miliónov. Napriek počiatočným pochybnostiam sa rozhodne začať drogy predávať, a to s pomocou vedúcej skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý).

image

Banáni.

TV Prima Cool SK
Neskúsená trojica si po sérii neúspešných pokusov vybuduje funkčný model distribúcie drog priamo na pokladni predajne prostredníctvom plyšákov – odmien z vernostnej akcie supermarketu. Postupom času sa však začnú objavovať rôzne problémy a neuveriteľné zápletky, ktoré si diváci rozhodne nemôžu nechať ujsť.

Utorkové večery na Prima COOL SK tak budú v októbri a novembri patriť aj komediálnemu seriálu Banáni, a po docu-show Těžká dřina VIP o 22.05 hodine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. október 2024 14:06