Dlho očakávané Let´s Dance odštartovalo v Michalovciach.archív
StoryEditor

Let´s Dance turné odštartovalo. Pozrite si, ako známa šou roztancovala Michalovce

03.10.2024, 15:51
Autor:
michmich

Tanečná horúčka opäť ovládla Slovensko. Konečne vyrazila šou Let‘s Dance priamo medzi svojich divákov do desiatich miest po celom Slovensku s jedinečným programom plným najväčších hviezd.

Z obrazoviek televízie Markíza priamo medzi divákov. Najúspešnejšia tanečná šou Let‘s Dance zavíta túto jeseň v rámci veľkolepého turné do desiatich miest po celom Slovensku. Neopakovateľný program plný tanca, hudby, zábavy a úžasných kostýmov si ako prví mohli v stredu 2. októbra 2024 vychutnať fanúšikovia v Michalovciach. Pre veľký záujem boli v tamojšej Chemkostav aréne na programe hneď dve predstavenia po sebe.

image

Let´s Dance Turné odštartovalo dvoma vystúpeniami v Michalovciach.

TV Markíza
„Sme úprimne nadšení a dojatí z fantastickej atmosféry a maximálne pozitívnej energie na úvodných podujatiach Let‘s Dance turné. Je skvelé vidieť, ako sa naše niekoľkomesačné úsilie stretáva s takým úspechom už od prvého večera. Toto turné bude skutočne nezabudnuteľné a už sa nevieme dočkať, ako ho zažijú diváci aj v ďalších slovenských mestách,“ zhodnotil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

image

Najnovší tanečný pár Jakub Jablonský a Eliška Lencešová tiež vyrazili na Letś Dance turné.

TV Markíza
Let‘s Dance turné je plné tých najväčších hviezd, ktoré zažiarili v tanečnej šou, v Michalovciach sa publiku predstavili Ján Koleník, Adam Bardy, Jakub Jablonský, Ján Tribula, Gabriela Marcinková, Nela Pocisková, Jana Kovalčiková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Anna Jakab Rakovská. Každá známa osobnosť predviedla spolu s profesionálnym tanečným partnerom až dva tance. Ich výkony, rovnako ako v televíznej šou, hodnotila porota, tentokrát v zložení Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler a Petra Polnišová.

image

Let´s Dance Turné odštartovalo dvoma vystúpeniami v Michalovciach.

TV Markíza
Pôvodne mala obomi galavečermi sprevádzať moderátorská dvojica Tina a Lucia Hlaváčková, pre zdravotnú indispozíciu však Tinu výnimočne zastúpila Zuzana Kubovčíková Šebová. Tanečné vystúpenia postupne dostávali publikum do varu a výkony účinkujúcich niekoľkokrát odmenilo búrlivým „standingovation“. Diváci si mohli vychutnať aj špeciálne tanečné číslo s porotkyňou Tatianou Drexler, ktorá predviedla pasodoble s Jánom Koleníkom, Jakubom Jablonským, Matyášom Adamcom a Jaroslavom Ihringom.

image

Putovný pohár pre víťaza najlepšieho tanečného páru.

TV Markíza
Aj na Let‘s Dance turné majú diváci príležitosť podporiť svojich favoritov, prostredníctvom SMS hlasovania si vždy zvolia kráľa a kráľovnú tanečného parketu konkrétneho predstavenia. Porota však tentoraz má len poradný hlas, rozhodujúce sú hlasy divákov. Nadšené publikum posielalo svoje hlasy favoritom a zvolilo si svojho kráľa a kráľovnú tanečného parketu. Víťazstvo v popoludňajšej šou patrilo Jánovi Koleníkovi a Vande Polákovej. Karty sa obrátili počas večerného predstavenia a víťaznú trofej si odniesli Adam Bardy a Dominika Rošková. Všetky platné SMS hlasy budú zaradené do žrebovania o poukážky na letenky od cestovnej kancelárie Pelikán. Hlavnou cenou je peňažná výhra v hodnote 3000 eur.

image

Jeden z kráľov tanečného parketu, herec Ján Koleník.

TV Markíza
Jedinečný zážitok z každej šou umocňuje aj gigantická scéna, ktorej stavbu realizuje približne tridsaťčlenný tím. Všetku techniku do Chemkostav arény prinieslo deväť kamiónov, scénu tvorí 15 tisíc metrov káblov, 906 metrov hliníkových konštrukcií a vyše 180 inteligentných svetiel. Tanečný parket je rovnaký, na aký sú diváci zvyknutí z televíznych prenosov. Najväčšou výzvou bolo prispôsobenie celej scény podmienkam v aréne. Konštrukcia, na ktorej sú zavesené svetlá, váži až sedem ton. V hľadisku sedela vyše tisícka divákov, ktorí okrem parketu mali možnosť sledovať aj jednu veľkú a dve bočné obrazovky.

image

Medzi celebritnými tanečníkmi sa v Michalovciach objavil aj herec Adam Bárdy.

TV Markíza
Let’s Dance pokračuje už tento piatok 4. októbra 2024 ďalšími dvomi predstaveniami, ktoré bude hostiť Angels Aréna v Košiciach. Nasledovať budú podujatia v Prešove (6. októbra), Poprade (9. októbra), Martine (17. októbra), Nitre (20. októbra), Trenčíne (23. októbra), Trnave (26. októbra), Leviciach (30. októbra) a napokon v Bratislave (3. novembra). Vstupenky sú stále v predaji v sieti Ticketportal.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. október 2024 15:51