Hostia víkendových politických diskusií.archív
StoryEditor

Víkendové diskusie: O súdržnosti koalície, vládnej kríze, i demisii ministerky Dolinkovej

04.10.2024, 20:03
Autor:
michmich

Premiér Slovenskej republiky Robert Fico si to tento víkend namieri do oboch politických debát STVR. Už tradične v nich bude diskutovať len s moderátorom, bez politického oponenta.

image

Sobotné dialógy.

Sobotné dialógy

Kedy: sobota 5. októbra 2024 od 12:10 hodiny

Kde: Rádio Slovensko a vo vysielaní RTVS :24

Moderuje: Matej Baránek

Hosť diskusie: Predseda vlády SR, predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Okruhy a témy diskusie: vládna kríza a súdržnosť koalície, konsolidácia verejných financií a ceny energií, situácia v automobilovom priemysle, ale aj rokovania s ukrajinskou vládou a rokovania v Kórei.

image

V politike.

archív
V politike

Kedy: v nedeľu 6. októbra 2024 od 11:00 hodiny

Kde: ta3

Moderuje: Braňo Kráľ 

Hostia diskusie: Prezident Slovenskej republiky Peter Pellegrini, minister financií zo strany Smer-SD Ladislav Kamenický a poslanec NR SR za stranu SaS Marián Viskupič.

Okruhy a témy diskusie: Ktorý minister mal ako prvý podať demisiu podľa prezidenta P. Pellegriniho, ako vníma pnutie v koalícii a doplní sa koalícia aj o skupinu poslancov okolo Rudolfa Huliaka, prezident čaká na meno nového ministra zdravotníctva, ale aj dopady konsolidácie na životnú úroveň Slovákov a vláda finalizuje rozpočet na rok 2025.

image

O 5 minút 12.

O 5 minút 12

Kedy: v nedeľu 6. októbra 2024 od 11:55 hodiny

Kde: Jednotka a vo vysielaní RTVS :24

Moderuje: Monika Šebová

Hosť diskusie: Predseda vlády SR, predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Okruhy a témy diskusie: odkaz Karpatsko-duklianskej operácie pre súčasnosť, dôvera v armádu ako inštitúciu, súčasnosť armády, modernizácia a spolupráca v NATO a s ďalšími spojencami, ale aj vyvoz zbraní a techniky do zahraničia, finančná stránka vojny, úlohy ozbrojených zložiek SR počas živelných pohrôm - pomoc ľuďom, nábor do armády a motivácia mladých, no dotknú sa aj témy schopnosť ozbrojených zložiek SR pomáhať v zahraničí, ale aj to ako bude vyzerať ďalšia pomoc Ukrajine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. október 2024 23:03