Hostia víkendových politických diskusií.archív
StoryEditor

Víkendové diskusie: O novom ministrovi zdravotníctva aj dofinancovaní samospráv

11.10.2024, 13:39

Politici rozoberú aj ďalšie témy. Napríklad aj to ako chce minister vnútra zabrániť odchodu policajtov do civilu, ale aj spory medzi PS a KDH o právo na potrat a rodovú rovnosť.

image

Sobotné dialógy.

archív
Sobotné dialógy

Kedy: sobota 12. októbra 2024 od 12:10 hodiny

Kde: Rádio Slovensko a vo vysielaní RTVS :24

Moderuje: Matej Baránek

Hostia diskusie: poslanec NR SR za stranu SNS Roman Michelko a poslankyňa NR SR za Progresívne Slovensko Irena Bihariová. 

Okruhy a témy diskusie: stabilita koalície, vlády a nový minister zdravotníctva, návrh štátneho rozpočtu a pokračujúca konsolidácia, zdražovanie energií a avizované dotácie. Ale aj budúcoročné zastavenie tranzitu plynu a neúspech rokovaní Slovenska s Ukrajinou a politický slovník a klesajúce preferencie vládnych strán.

image

V politike.

archív
V politike

Kedy: v nedeľu 13. októbra 2024 od 11:00 hodiny

Kde: ta3

Moderuje: Braňo Kráľ 

Hostia diskusie: minister vnútra a predseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok a podpredseda KDH Viliam Karas.

Okruhy a témy diskusie: Zvládne Kamil Šaško náročný rezort zdravotníctva? Ako chce minister vnútra zabrániť odchodu policajtov do civilu? Ale aj spory medzi PS a KDH o právo na potrat a rodovú rovnosť a napätie v opozícii a navyše aj ďalšie témy z aktuálnej politickej situácie.

image

O 5 minút 12.

archív
O 5 minút 12

Kedy: v nedeľu 13. októbra 2024 od 11:55 hodiny

Kde: Jednotka a vo vysielaní RTVS :24

Moderuje: Marek Gudiak

Hostia diskusie: minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR, podpredseda strany Hlas-SD Tomáš Drucker a poslanec NR SR, podpredseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Truban.

Okruhy a témy diskusie: výmena na čele ministerstva zdravotníctva, stabilita vládnutia, ale aj rozpočet, konsolidácia, dofinancovanie samospráv a výzvy pre slovenské školstvo, zavádzanie zmien do praxe.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. október 2024 15:29