StoryEditor

Na Farmu nabehnú banditi. Jednou z nich je bezprostredná Lucy z Ruže pre nevestu

15.10.2024, 07:47

Populárna reality šou Farma v 16 sérii priniesla niekoľko noviniek, no každoročných banditov sa Markíza zjavne vzdať nechcela. Na statok si to totiž namierila štvorica nováčikov.

image

Banditov hospodár ubytuje najskôr v maringotke.

TV Markíza
Lucy Michalička

Vek: 25

Bydlisko: Žilina

Povolanie: študentka práva

Vzdelanie: LL.M, študentka VŠ

Deti: 0

image

Lucy Michalička.

TV Markíza
Z luxusu a dokonalej starostlivosti na Srí Lanke prichádza do drsných podmienok ružička LucyMichalička. To, že ide na Farmu, nikomu okrem rodičov neprezradila. „Pre všetkých to bude prekvapenie!“ S farmárskymi prácami nemá žiadne skúsenosti, no o fyzických zdatnostiach bývalej reprezentantky SR v triatlone a biatlone netreba pochybovať.

Najviac sa na Farme bojí jedla. „Na Srí Lanke sme dostali, čo sme chceli. Sem prídem a dostanem placku, grule so šupkou...to bude dosť hladovka. Bojím sa práce aj so zvieratami, ale chcem sa to naučiť,“hovorí plná očakávaní.

Lucy mala doma vojenskú výchovu, získanú disciplínu však určite na Farme využije. Má štyroch súrodencov a tak je na ruch okolo seba je zvyknutá. „Vždy sme sa doma mali deliť ale ja som bola tá, čo sa snažila zjesť najviac čokolády,“ smeje sa a spomína.  Často sa dostáva do ošemetných situácií. „Chodím s trapasom celý život, stále sa niečo stane,“ chichoce sa.

Michaela Búdayová

Vek: 30

Bydlisko: Košice

Povolanie: asistentka predaja

Vzdelanie: Bc. -veterina, má prerušené štúdium

Deti: 0

image

Michaela Budayová.

TV Markíza
Medzi banditov sa zaradila aj nádejná veterinárka, Michaela Budayová z Košíc. „Viem, že budeme nenávidení, no musíme ich presvedčiť, že aj my chceme zabojovať. Pôjdem na to prácou, budem makať a nebudem si môcť dovoliť poľaviť!“ hovorí odhodlane. Michaela o sebe hovorí, že nemá problém získať si ľudí. Miluje striedať účesy, každú chvíľu ju stretnete s inou farbou či stylingom.

Štúdium veteriny dala na chvíľu na klinec a momentálne radí ľuďom, čo kúpiť svojmu domácemu miláčikovi v obchode pre zvieratá. „Bola som lenivá, nechcelo sa mi to dokončiť, no školu si chcem dokončiť,“ vysvetľuje. Už počas strednej školy chodila na družstvo, a tak  zvierací svet pre ňu na Farme nebude neznámou. 

Norbert Waldhauser

Vek: 28

Bydlisko: Šaštín Stráže

Povolanie:barber

Vzdelanie: SŠ, čašník

Deti: 0

image

Norbert Waldhauser.

TV Markíza
Keby veselý barber zo Šaštína chcel zmeniť povolanie barbera, pokojne by sa mohol venovať standupu. Rozosmeje vás jednou hláškou za druhou, ktoré podčiarkuje jeho nezameniteľný záhorácky prízvuk. „Prídem tam a zvrcím jahodu,“ prezrádza svoje plány Noro. Jahody totiž volá pekné dievčatá, ktoré sú jeho slabosťou. Miluje byť stredobodom pozornosti. Výhru chce precestovať.

Noro sa chce ukázať svojou pracovitosťou a nenechá si skákať po hlave. „Nebudú mi vyprávať, moja huba ma v hre dotáhne do finále,“ hovorí sebavedomo. „Bude to síce ťažké, Farma jeneco nové pre mna, no teším sa.“ Detstvo zasvätil futbalu, hneď po škole smerovali jeho kroky na ihrisko. „Čil sem fotbalista na dúchodku, mal som operácie kolena ale je to už v porádku. Teraz zháňam hráčov jak manažér a robím atmosféru v kabíne.“

Roman Hraňo

Vek: 28

Bydlisko: Maršová - Rašov

Povolanie: farmár (v minulosti pracoval ako pilčík)

Vzdelanie: SŠ, kuchár, hotelová akadémia

Deti: 0

image

Roman_Hrano.

TV Markíza
„Dojenie mám v malíčku,“ hovorí mladý farmár, ktorý si po návrate zo šou chce kúpiť vlastné kravy. Momentálne si zakladá svoju farmu, kde má teraz včely a sliepky, ktoré mu znášajú tyrkysové vajíčka. Svoju budúcnosť vidí vo vlastnom farmárskom podniku, hospodáriť chce do dôchodku.  „Som silný a cieľavedomý. Farma je prostredie, ktoré mi je prirodzené. Idem na víťazstvo.“ Roman sa navyše vo voľnom čase venuje kulturistike. Na Farme mu bude chýbať kvalitné jedlo.

Uvedomuje si, že farmári budú nahnevaní, že prichádzajú neskôr. „Budú si nás premeriavať, no behom dvoch dní to opadne. Budem sa snažiť, nech vychádzame. Konečne totiž ide na Farmu človek, ktorý sa fakt zaujíma o zvieratá. A to som ja,“ hovorí sebavedomo.

image

Banditi si to ku farmárom museli vyšľapať.

TV Markíza
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. október 2024 07:48