V rodine Adamovi Bardymu vyrástla konkurencia.archív instagram A.B.
StoryEditor

V rodine mu vyrástla konkurencia. Tehotná manželka Adama Bardyho hrá v seriáli

18.10.2024, 12:46
Autor:
michmich

Modelka Bibi Bardy sa postavila pred kamery už počas toho, ako čakala s manželom dvojičky. A navyše na svoju hereckú prvotinu si vybrala seriál, s ktorým je spojený Adam Bardy.

Pre modelku a manželku populárneho herca Adama Bardyho to bola herecká premiéra. A rovno si to namierila do seriálu, v ktorom zahviezdil aj jej manžel. Bibi Bardy si v 8. epizóde tretej série Druhe šance zahrala epizódnu postavu. Epizódu odvysiela TV Markíza najbližší pondelok 21.októbra o 20:40 hodine.

image

Bibi Bardy si zahrala v Druhej šanci modelku, ktorou je aj v skutočnosti.

TV Markíza
"Zahrá si topmodelku Dorotu, ktorá skolabuje počas módnej prehliadky a so zdravotnými problémami sa ocitne na oddelení internej medicíny v Nemocnici Bezručova. Dorotiným snúbencom je Samo, ktorého hrá Dárius Koči, brat doktora Daniela Černého, ktorého stvárňuje Karol Tóth. Bratia však nemajú medzi sebou dobrý vzťah a tak ich čaká konfrontácia priamo na oddelení internej medicíny," prezradila PR manažérka TV Markíza Alexandra Hrušková.

Zaujímavosťou je, že jej manžel, Adam Bardy, hviezdil v Druhej šanci v úlohe Šimona Bartoša v prvej sérii. Na začiatku druhej série čakal mnohých fanúšikov šok, keď sa sympatický Šimon nakazil koronavírusom a zomrel. Adam Bardy sa však objavuje aj v tretej sérií a to v retrospektívnych obrazoch, ktoré sa vracajú do minulosti.

image

Bibi Bardy hrala v Druhej šanci už tehotná.

TV Markíza
Bibi a Adam majú 3-ročného synčeka Alanka, v júli oznámili krásnu správu, že ich rodina sa rozrastie o dvojičky. Bibi Bardy tak už v Druhej šanci hrať tehotná. Keďže hrala úspešnú modelku, dalo sa jej tehotenstvo na pľaci ešte tajiť? Aj to sa dozviete v krátkom rozhovore, ktorý vám prinášame. 

Bibi Bardy: Zvukári počuli, ako silno mi bije srdce do mikrofónu

V tretej sérii seriálu Druhá šanca si zahráte modelku Dorotu, ktorá bude mať zdravotné problémy. Ako ste reagovali, keď Vás oslovili s ponukou zahrať si v seriálovom megahite?  

Túto otázku mi sprostredkoval manžel, keďže volali najskôr jemu. Ostala som milo prekvapená a popravde ma to aj potešilo. Samozrejme ze veľkú rolu zahral aj prvotný strach a rešpekt, takže sme si k tomu museli sadnúť, ale nakoniec som sa aj vdaka mojim blízkym rozhodla do toho ísť.

image

Bibi Bardy a Adam Koči budú hrať v Druhej šanci pár.

TV Markíza
Aké pre Vás bolo nakrúcanie Druhej šance? 

Nakrúcanie bolo úplne iné ako som očakávala. Aj keď by sa mohlo zdať, že je to podobné ako modeling, nie je to tak. Všeobecne som mala a stále mám voči hercom a herectvu veľký rešpekt a takisto aj voči štábu. Všetci do jedného boli ale veľmi milí a ústretoví. Takže to bolo nakoniec naozaj príjemné, čas strávený na pľaci som si užila, ale občas mi páni zvukári prišli povedať, ako silno mi bije srdce do mikrofónu - takže to nebolo zadarmo. 

V prvej a druhej sérii Druhej šance hral Váš manžel Adam Bardy, aj v tretej sérii sa objavuje v retrospektívnych obrazoch. Dal Vám nejaké rady, čo sa týka kolegov, nakrúcania, hrania? 

Áno, môj manžel je súčasťou tohto projektu. Dal mi veľa nápomocných rád a hlavne ma uistil, že idem do skvelého kolektívu ľudí, čo sa mi aj potvrdilo.

Mali ste predtým nejaké herecké skúsenosti? A vôbec, bolo herectvo niečím, nad čím ste niekedy uvažovali?    

Okrem natáčania kampaní a reklám som s herectvom nemala žiadne skúsenosti. Táto ponuka ma zaujala a bola som jej viac naklonená asi aj z dôvodu, že aj niekoľko svetových modeliek, ktoré sledujem od mojich modelingových začiatkov, sa objavili či už v seriáloch alebo filmoch a povedala som si, že by som si túto métu mohla splniť aj ja. Šla som viac menej hrať seba/svoju profesiu. To ma na tom lákalo najviac a nakoniec z toho vznikol veľmi príjemný zážitok po profesijnej ale aj ľudskej stránke.

image

Bibi Bardy a Ján Koleník.

TV Markíza
Nakrúcalo sa pred niekoľkými mesiacmi, keď ste už boli tehotná, ale verejnosť to ešte netušila. Museli ste „skrývať“ bruško respektíve prispôsobovalo sa tomu nejako nakrúcanie?

Keď sme začali natáčať, bola som v rannom štádiu tehotenstva. Informovala som o tom produkciu a vedela som, že sa na nich môžem spoľahnúť. Nemôžem prezradiť viac, ale nie všetko čo vidíte na obrazovkách, je tak, ako to v skutočnosti bolo a aj to je čaro natáčania. (smiech)

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. október 2024 12:47