archív
StoryEditor

Trendy v eCommerce, ktoré využíva líder

02.08.2019, 15:40
Autor:
redred
Marketingový riaditeľ z Alzy vystúpi na Online Summite.

Trendy pre eCommerce, ktoré využíva líder

Zeleného mužíka pozná z televíznej reklamy každý. Niet sa čo diviť, Alza patrí do prvej desiatky najväčších zadávateľov na Slovensku a je tiež lídrom v oblasti internetového predaja v Česku, ale aj u nás. Na konferenciu Online Summit prijal pozvanie marketingový riaditeľ Alzy Jaroslav Kotápiš, ktorý bude hovoriť o tom, ako pomáha značke mimozemšťan Alzák.

Ako v Alze pristupujú k investíciám do offline a online reklamy aj to, akým trendom sa značka musí v online prispôsobiť, aby zostala lídrom vo svojom segmente.

Na konferencii Online Summit máme pripravené aj ďalšie témy:

  • Prečo značky komunikujú zodpovedne: Trend, ktorý dnes rezonuje nielen v digitálnom marketingu. V súčasnosti totiž značky posúvajú svoju komunikáciu a hovoria o zodpovednej komunikácii. Prečo je to tak, čo im to prináša a čím sa dá inšpirovať?
  • Brand safety – naozaj sa vaša značka zobrazuje pri vhodnom obsahu
  • Sila sociálnych sietí alebo Instagram first: Minulý rok sa značky išli zblázniť z Instagramu. Stal sa Instagram naozaj kráľom všetkých sociálnych sietí? V čom sú pre značky prospešné iné sociálne siete? A ako najlepšie využiť Stories?
  • Ako sa nestratiť v oceáne youtubových videí? Podľa odborníkov je video formátom budúcnosti. Ako však využiť jeho potenciál čo najlepšie a nestratiť sa v záplave iných videí? 

  • Kedy naozaj funguje kampaň s influencerom
  • Buďte tam, kde sú vaši zákazníci alebo Podcasty, trendy formát pre tento rok

V prípade záujmu sa môžete registrovať tu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/online-summit-2019, menuAlias = online-summit-2019, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 23:16