StoryEditor

Značka Kondela uvádza svoju prvú imidžovú kampaň

07.03.2022, 11:41
Kampaň pripravila agentúra Wiktor Leo Burnett.

Kondela je slovenský predajca nábytku a bytových doplnkov. V spolupráci s agentúrou Wiktor Leo Burnett teraz pripravil svoju prvú imidžovú kampaň. Jej ideu približuje Martin Motáček, kreatívny riaditeľ Wiktor Leo Burnett: „Poznáte ten pocit, keď sa z gauča pozriete von oknom, trošku si napravíte vankúš, načiahnete sa za ďalším kúskom pizze a potom prepnete na dokument z drsnej tundry... Áno, kam by ste chodili, keď doma je tak dobre. To je esencia značky Kondela. Pomôcť zákazníkom zariadiť si domov tak, aby sa doma cítili skvele,“ približuje ideu kreatívny riaditeľ Martin Motáček.

​Nový TV spot štartuje dlhodobý koncept komunikácie napojený na nový pozicioning značky Kondela. „Spolu so spotom predstavujeme aj nový tagline značky – Doma dobre. Úprimné uvedomenie, že náš domov je najdôležitejšie miesto na svete, a keď to máme doma pekné, nie je dôvod niekam sa pechoriť,“ hovorí syn majiteľov Miloš Kondela ml., ktorý bol súčasťou procesu od prvotného nápadu až po finálnu kampaň. 

A ako dodáva Marián Abaffy, marketingový riaditeľ spoločnosti, Kondela je o „umení vytvoriť z akéhokoľvek priestoru svoj domov. O všetkých malých momentoch a príbehoch, ktoré vznikajú za prahom vchodových dverí. Tieto príbehy, keď si poviete, že doma je dobre, rozvíjame ďalej v krátkych dokrútkach pri produktových spotoch. Pričom náš maskot s charakteristickým hlasom bude aj naďalej sprevádzať ľudí pri produktových ponukách.

Vizitka kampane:
Klient: Kondela
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Graphic Designer: Klára Kaňuščáková, Karol Krištofovič
Copywriter: Martin Motáček, Patrícia Al-Hadi
Account Manager: Eva Kučerová, Simona Kullová
Strategy Director: Vladimír Lefík
Režisér: Martin Marček
Fotograf: Marcus Oliver Obert
Produkcia: Leopard production – Filip Meňky, Emília Šimeková

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. apríl 2024 16:11