Predajňa HalfPrice konečne už aj na SlovenskuHalfPrice
StoryEditor

Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku

22.04.2022, 00:00
Obohatiť svoj šatník, športovú výbavu či domácnosť o dizajnérske novinky bude od apríla jednoduchšie a lacnejšie aj pre slovenského zákazníka. V čom spočíva nákupný koncept off-price?

Nakúpiť si najnovšie kolekcie svetových módnych značiek bolo doteraz na Slovensku možné buď online, alebo v kamenných predajniach jednotlivých značiek za plné ceny. Za výhodnejšími cenami značkových kolekcií záujemcovia väčšinou chodievali za hranice.

Nákupný koncept off-price na Slovensko prináša možnosť nájsť produkty z najnovších kolekcií svetoznámych značiek pod jednou strechou a za ceny, ktoré môžu byť až o 80 % nižšie. Podľa slov viceprezidentky obchodného oddelenia HalfPrice Joanny Czyżewskej ide o nákupnú revolúciu. „Podstatou HalfPrice nie je uvádzanie nových kolekcií, ani dizajnovanie vlastného oblečenia. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysokokvalitné značkové veci, ktoré korešpondujú s najnovšími trendami.“

Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku HalfPrice Slovenská predajňa HalfPrice sa v apríli pridá k šesťdesiatim už existujúcim, ktoré sa tešia priazni a záujmu v okolitých krajinách ako Rakúsko, Maďarsko, Česko, Chorvátsko či Poľsko.

Ako dosahujeme výhodné ceny?             

Ceny nižšie ako u konkurencie či v iných predajniach značkovej módy zvyknú vyvolávať otázky. Koncept off-price funguje vďaka tímu nákupcov, ktorí sú v priamom kontakte s výrobcami značkového a dizajnového tovaru. V ponuke jednotlivých značiek vyhľadávajú produkty za tie najvýhodnejšie ceny. Súčasťou ich práce je aj negociovanie o cenách. Tie sa darí znížiť na úroveň, ktorá je pre spotrebiteľov veľmi zaujímavá. Podľa slov Joanny Czyzewskej je množstvo produktov lacnejších aj o 80 %. Zákazník si tak môže kúpiť špičkový produkt v originálnej kvalite bez toho, aby preplácal.

Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku HalfPrice Zaujímavosťou konceptu HalfPrice je aj skutočnosť, že nové odevy, športové potreby i bytové a kuchynské doplnky pribúdajú do predajne niekoľko krát za týždeň a často sa tak deje v limitovaných počtoch. Rozhodovať sa preto treba rýchlo. Môže sa stať, že produkt, ktorý si zákazník vyhliadne, bude veľmi rýchlo vypredaný. V prípade, že sa tak nestane, jeho cena klesne ešte viac. To je práve ten moment, ktorý marketingové oddelenie HalfPrice považuje za revolučný a napínavý pre tých, ktorí radi nakupujú luxusne, avšak nie draho.

Zástancovia udržateľného spôsobu nakupovania ocenia kvalitu tovaru v ponuke HalfPrice. Jednotlivé produkty spadajú do takzvanej slow fashion – značkový tovar v tej najvyššej kvalite je nadčasový a nespadá do kategórie módy, ktorá bude nositeľná a v dobrej kondícii len jednu sezónu.

Prvá a jediná predajňa HalfPrice bude otvorená už 28. 4. 2022 v nitrianskom nákupnom centre Promenáda. Pre viac informácií o koncepte a ponuke predajne sleduje web ale aj sociálne siete HalfPrice. Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku HalfPrice

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:27