E-commerce konferencia UPTERDAM s expom pre firmyUpterdam
StoryEditor

E-COMMERCE KONFERENCIA UPTERDAM S EXPOM PRE FIRMY

13.08.2021, 00:00
Nenechajte si ujst špeciálny event Upterdam – 4.ročník konferencie v septembri, prvýkrát s veľtrom pre firmy.

Biznis e-commerce zažíva veľký boom a firmy musia byť flexibilné a dobre informované. Jednou z príležitostí, kde sa dozvedieť všetko z tejto branže na jednom mieste bude septembrový event Upterdam.

Konferencia Upterdam

Ide o prvý e-commerce veľtrh na Slovensku so vstupom zadarmo pre všetkých podnikateľov do expo zóny. Už po štvrtýkrát sa Upterdam spája s úspešnými lídrami na trhu, aby spoločne vytvárali pravidelný biznis obsah a poskytovali cenné skúsenosti z praxe. Pre malých a stredných podnikateľov s eshopom ponúka výbornú orientáciu vo svete elektronického obchodu, dát i marketingu.

W3Schools

Kde a kedy sa uvidíme

Konferencia s veľtrhom bude 14. septembra 2021 v priestrannom D1 CENTER v Senci, kde sa nemusíte obávať vydýchaného vzduchu a malých priestorov.

Kúpiť lístok si môžete TU.

NadUPaný program, veľké mená, veľké firmy

Celodňová konferencia bude rozdelená na rozhovory, panelové diskusie a workshopy. Zastreší všetky oblasti, ktoré sa vo svete e-commerce objavujú a medzi spíkrami budú zastúpení predstavitelia firiem Expandeco, Zásielkovňa, Abra, Effectix, Blueweb, ZAJO, Mindworks a mnoho ďalších.

Moderovať bude známy Kamil Aujesky.

W3Schools

Expo zóna – veľtrh pre firmy a podnikateľov

Všetky firmy budú mať výstavný priestor v expo aréne, ktorá je dostupná zadarmo a bude príležitosť opýtať sa, porozprávať, získať nové kontakty či nadviazať spoluprácu.  Všetko v jeden deň na jednom mieste.  Priestor je stále otvorený novým partnerom, ktorý môžu získať priestor na vlastný promo stánok a zľavy pre vstup svojich zamestnancov.

Kontakt pre partnerov a vystavovateľov TU.

Konferenciu UPterdam prináša spoločnosť Poradca podnikateľa spolu s generálnym partnerom ABRA.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 17:44