StoryEditor

Zabojujte o Zlatú Stoličku: Ocenenie, ktoré priláka najlepšie talenty

22.10.2024, 00:00

Úspech každej agentúry stojí na talente ľudí, ktorí v nej pracujú. Tí najlepší hľadajú viac než len dobrý plat a benefity – chcú prostredie, kde môžu rásť a cítiť sa ocenení. Súťaž Zlatá Stolička vám dá možnosť ukázať, že práve vaša agentúra je tým miestom, kde sa oplatí budovať kariéru, a to pred celou marketingovou komunitou.

O čom je Zlatá Stolička?

Zlatá Stolička je ocenenie pre najlepšieho zamestnávateľa medzi marketingovými agentúrami, ktoré organizuje Digitálna Univerzita. Agentúry sú hodnotené na základe pracovných podmienok, ktoré poskytujú svojim ľuďom. Cieľom tejto súťaže je zlepšiť pracovné prostredie v marketingových agentúrach a priniesť pozitívne zmeny, ktoré prispejú k dlhodobej spokojnosti zamestnancov.

Prečo by sa vaša agentúra mala zapojiť do súťaže o Zlatú Stoličku?

Marketingové agentúry sa často stretávajú s výzvou nájsť a udržať si kvalitných ľudí. Zlatá Stolička je spôsob, ako si získať uznanie za vašu starostlivosť o zamestnancov a firemnú kultúru. Dokonca aj keď nevyhráte, získate množstvo benefitov, ktoré zlepšia vašu pozíciu na trhu. Získate prehľad o tom, ako sa trh zmenil za posledný rok, a dostanete jasné ukazovatele, kde vynikáte a kde je priestor na zlepšenie.

Zviditeľnite sa v marketingových kruhoch

Víťaz súťaže získa ocenenie Zlatá Stolička za najlepšieho zamestnávateľa roka medzi marketingovými a reklamnými agentúrami. Ocenením sa bude môcť prezentovať na webe, sociálnych sieťach a ostatných kanáloch, vďaka čomu môže zaujať nových kvalitných zamestnancov.

Okrem hlavného ocenenia budete môcť vyhrať aj špeciálne ocenenia v rámci rôznych kategórií. V roku 2023 to boli ocenenia za najštedrejšieho zamestnávateľa, za firemnú kultúru, za investície do vzdelávania, za najstabilnejšieho zamestnávateľa a za najlepšie benefity.

Získate 4 benefity, aj keď nevyhráte

  1. Prehľad: Dostanete prehľad o situácii na pracovnom trhu, ako sa za posledný rok zmenil. Budete sa tiež môcť zúčastniť špeciálneho webináru s Oliverom Jakubíkom, kde sa dozviete, ako si získať a udržať marketéra, budovať firemnú kultúru a robiť správny HR marketing.
  2. Cenná spätná väzba: Súťaž vám poskytne nielen prestíž, ale aj detailnú spätnú väzbu o tom, kde stojíte v porovnaní s ostatnými agentúrami. Zistíte svoje silné stránky, ale aj oblasti, v ktorých sa môžete zlepšiť.
  3. Napredovanie: Všetci zamestnanci agentúry, ktorá sa zapojí, získajú prístup do vzdelávacej platformy Klub Digitálnej Univerzity na 3 mesiace zadarmo. Neustále vzdelávanie zamestnancov je kľúčový faktor úspechu.
  4. Promovanie pracovných ponúk: Digitálna Univerzita bude rok bezplatne promovať vaše voľné pracovné pozície medzi svojimi študentmi.

Vyhrať môže aj agentúra mimo Bratislavy

Prestížne ocenenie Zlatá Stolička môže vyhrať aj agentúra mimo hlavného mesta, čo dokazuje príklad z roku 2023, keď Zlatú Stoličku získala agentúra dabl. (bývalé Managino) z Nitry. Hodnotiace kritériá sú nastavené tak, aby zabezpečili objektivitu a rovnocenné podmienky pre všetkých účastníkov, bez ohľadu na ich geografickú polohu či veľkosť.

Každá agentúra má teda rovnakú šancu uspieť, ak preukáže kvalitné pracovné prostredie a starostlivosť o zamestnancov. Vďaka tomu je súťaž otvorená pre všetky agentúry, ktoré sa neboja ukázať svoje silné stránky.

image
zlatastolicka.sk

Kedy a kde sa dozviete výsledky?

Víťaz súťaže bude vyhlásený na networkingovej párty marketérov Marketingovica, ktorá sa koná 28. novembra 2024. Toto podujatie ponúka skvelú príležitosť získať si pozornosť medzi mladými a dynamickými marketérmi a zanechať trvalý dojem.

Čas beží – prihláste sa do 12. novembra 2024!

Nenechajte si ujsť príležitosť získať cenné uznanie, zviditeľniť sa na trhu a zlepšiť svoje pracovné podmienky. Oslovte nové talenty, ktoré hľadajú kvalitné zamestnanie, a ukážte, že vaša agentúra je tým najlepším miestom na prácu.

Zlatá Stolička nie je len o výhre – je o zlepšení vášej agentúry a budovaní pevnej firemnej kultúry, ktorú vaši zamestnanci ocenia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. október 2024 00:03