StoryEditor

Špecializovaná ročenka Stratégií Top udalosti 2022: Rok, ktorému dominovali vybičované emócie

02.03.2023, 12:40
  • Ako sa prejavili vo fungovaní zadávateľov a kreativite tvorcov reklamy? 
  • Pandémia doznievala a prišla vojna. 
  • Rok 2022 poznamenala energetická kríza a nebývalá inflácia. 
  • Prečítajte si postrehy šéfov firiem. 
  • V prílohe prinášame top udalosti v médiách, reklame a PR. 
  • A top projekty našich partnerov. 
  • Celú špecializovanú prílohu v PDF si môžete stiahnuť na konci článku. 

Vedeli by ste sa na rok 2022 pozrieť s odstupom? Udržať si nadhľad a nepodľahnúť emóciám? Len málokto z nás by to zvládol. Témy, ktoré uplynulým mesiacom dominovali, boli emocionálne vybičované, s väčšinou z nich sa spájali negatívne predstavy. Vojna, zdražovanie, vysoké ceny energií, šokujúci prípad nehody na Zochovej a nezmyselná vražda na Zámockej. To je len zopár udalostí, ktoré vám udrú na prvú.

Slovensko sa už síce nezmieta v pandémii koronavírusu, ale čoraz viac v pandémii duševných chorôb. Ako o týchto náročných témach komunikovať? A ako si udržať svoju značku v bezpečnej zóne, ale stále na pulze dňa? Aj tieto témy rozoberáme v špecializovanej ročenke Stratégií Top udalosti 2022.

Viac ako tretina ľudí na Slovensku sa pozerá na rok 2023 s nádejou. Táto pozitívna emócia prevláda nad negatívnymi. 16 percent má stále strach, 12 percent hovorí o strese. 27 percent respondentov kontinuálneho prieskumu Ako sa máte, Slovensko hovorí, že rok 2022 bude hodnotený lepšie ako ten aktuálny. Ale toto platí iba v osobnom živote. Smerom k očakávaniam k Slovensku aj k Európe boli respondenti pesimistickí. Až polovica je presvedčená, že tu bude ešte horšie alebo aspoň rovnako.

Želám teda vám aj sebe viac pokoja, rozvahy a menej zbytočných emócií. Nech sa tu máme aspoň trošku obyčajne.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám -3% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-02-23 13:48:56 - Feat.: 0 - Title: Takýto boj mi ide lepšie, ako keby som sa mal postaviť s kalašnikovom na front
menuLevel = 2, menuRoute = news/specialne-prilohy, menuAlias = specialne-prilohy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 04:23