StoryEditor

Na Slovensku začala vysielať nová internetová televízia Kuki. V ponuke má cez 130 programov

19.09.2018, 21:10
Autor:
TSTS

Na slovenský trh vstúpila nová internetová televízia Kuki. Svojich zákazníkov nezaväzuje k zmluvám na dlhé obdobie, na vyskúšanie a zaregistrovanie potrebujú len jednu vec - internet.

V ponuke má 134 staníc. Z toho 30 pevne daných a 30 si môže zákazník nakombinovať podľa vlastnej predstavy alebo potreby. K dispozícii je aj ďalšia ponuka kanálov, špecialitou sú balíky od HBO a Cinemax.

Kuki TV

Ponuka bez viazanosti

Zákazník platí len za mesiac, počas ktorého chce Kuki sledovať. Sám sa rozhodne, či chce pokračovať v pôvodnom nastavení, namiešať si nové kanály alebo jednoducho zrušiť  predplatné.

Internetová televízia Kuki ponúka výber z dvoch služieb. Kuki veľká za 16,90 eura obsahuje 60 kanálov. 30 z nich je pevne nastavených a 30 si zákazník vyberie podľa seba zo skupiny stovky ďalších kanálov. Kuki malá za 8,90 eura má 30 kanálov, 15 z nich je nastavených a 15 si vyberá zákazník sám.

Kuki si môže každý vyskúšať na 14 dní zadarmo. Relácie sú dostupné 48 hodín a pri niektorých programoch až 7 dní spätne v archíve. Dajú sa aj nahrať, k dispozícii je 10 hodín a nahrávky sú uložené na 7 dní. Pri balíkoch Nahrávam 50 a Nahrávam 100 je možnosť nahrávok predĺžená na 50 alebo 100 hodín a uložená na 3 mesiace. Obľúbené seriály Kuki nahráva automaticky a divák si ich môže môže pozrieť až pol roka spätne. Rovnako filmy si môže požičať na 48 hodín.

O televízii Kuki

Internetová televízia Kuki bola spustená v roku 2014 a vznikla ako spoločný projekt firiem SMART Comp. a.s., ktorá pôsobí na trhu pod značkou netbox a Planet A, a. s.,  ktorá pôsobí pod značkou AIM. Na Slovensko Kuki vstupuje samostatne pod hlavičkou spoločnosti SMART Comp, a. s.  Službu využíva viac ako 80 tisíc zákazníkov v Českej republike a ďalších 150 partnerských operátorov po celej ČR.

Kuki sa aktuálne rozširuje aj na Slovenský trh. Kuki je dostupná v každom smart televízore Samsung (od roku výroby 2014) a je tiež k dispozícii ako aplikácia pre zariadenia so systémom Android TV (napríklad televízory Sony, Panasonic alebo herná konzola Nvidia Shield).

V oblasti PR bude na Slovensku Kuki TV - českú spoločnosť SMART Comp, zastupovať agentúra Kharisma.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:25