dm drogerie markt
StoryEditor

dm drogerie markt mení značku DAS gesunde PLUS na Mivolis

05.06.2019, 12:45
Autor:
TSTS
Obľúbenú značku dm DAS gesunde PLUS zdobí nový názov, a to Mivolis. Ide o celokoncernovú zmenu názvu tejto značky, pričom na Slovensku sa rebranding začal začiatkom apríla. Odvtedy sa priebežne vyskladňujú do predajní výrobky s oboma logami na obale, ktorých je aktuálne približne 40 %. V prvej fáze budú na všetkých výrobkoch obe logá a s úplnou zmenou loga len na značku Mivolis sa ráta približne do roka a pol.

„Ide o zmenu vychádzajúcu z legislatívy EÚ. V rámci nej nie je možné používať slovo „gesunde“, ktoré sa vzťahuje priamo na zdravie (Gesundheit). Názov značky sa síce mení, ale jej sortiment, vlastnosti produktov, ako aj receptúry ostávajú nezmenené. Zákazníci tak môžu našim produktom dôverovať aj naďalej. V budúcnosti, keď budú produkty vystupovať už len pod značkou Mivolis, bude produktový manažment, zodpovedný za túto značku, pracovať aj na ich ďalšom vývoji,“ povedala Janka Poláčková, prokuristka dm drogerie markt.

Čo znamená Mivolis
Nový názov má základ v talian­čine. Je odvodený od slova „mi“ (môj) „volere“ (chcieť, sila vôle). Za tým je ukrytá idea, že sa zákazníci sami zodpo­vedne starajú o svoje zdravie, keď prídu do dm a siahnu po produktoch značky Mivolis.

Mivolis kapsuly Beta Karotén, 60 ks
Výživový doplnok s rastlinnými karoténmi, vitamínmi a meďou pre  krásnu a zdravú pokožku. Obsahuje betakarotén - provitamín vitamínu A, ktorý prispieva k udržaniu zdravej pokožky a udržaniu zdravej kožnej bariéry.  Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, meď zas k zdravej pigmentácii pokožky a vitamín B2 k ochrane buniek pred oxidačným stresom a k udržaniu zdravej pokožky.

Mivolis kúra na pleť, 20x25 ml
Ovocné ampulky s príchuťou pomaranča a manga pomáhajú rozjasniť a skrášliť pleť.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:52