TV Dajto
StoryEditor

To najlepšie z Ligy majstrov prinesie televízia Dajto

17.02.2020, 13:25
Autor:
TSTS
Najlepšie momenty z každého zápasu sprostredkuje relácia Liga majstrov: Highlighty s moderátormi Danom Očenášom a Slávom Jurkom.

Po dvojmesačnej prestávke skupina Markíza opäť prinesie divákom to najlepšie z najprestížnejšej futbalovej klubovej súťaže.

V utorok, 18. februára 2020 o 23:00, sa na obrazovky televízie Dajto vracia obľúbená relácia Liga majstrov: Highlighty, ktorá v prvom vydaní ponúkne najzaujímavejšie momenty zo súbojov Atlético Madrid – FC Liverpool a Borussia Dortmund – Paríž Saint-Germain.

Okrem skrátených záznamov z každého zápasu nebudú chýbať zaujímavé postrehy futbalových expertov, ktorí budú v štúdiu hosťami moderátorov Dana Očenáša a Sláva Jurka.

V úlohe futbalových expertov sa predstavia bývalý reprezentant Slovenska Ján Ďurica, brankár Ladislav Molnár, ale aj futbalový fajnšmeker Ladislav Borbély, známy svojim vtipnými hláškami.

V osemfinálovej fáze Ligy majstrov sa predstaví najlepších šestnásť tímov. Najväčšie zastúpenie majú anglické a španielske kluby, ktoré tvoria polovicu. Medzi futbalovou elitou nechýbajú okrem obhajcu trofeje FC Liverpool ani tradičné futbalové giganty ako FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Turín, či Bayern Mníchov.

Slovenské farby v Lige majstrov bude hájiť čerstvá posila SSC Neapol Stanislav Lobotka.

"Veľmi nás teší, že na obrazovkách televízie Dajto pokračujeme vo vysielaní Ligy majstrov. Divákom ponúkneme nielen najlepšie momenty z každého zápasu, ale vysielanie obohatíme aj o štúdio so zaujímavými postrehmi futbalových expertov. Vrcholom sezóny bude, samozrejme, priamy prenos z finálového súboja, na ktorý sa diváci môžu tešiť v sobotu, 30. mája 2020, na Markíze," povedal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:46