Lepšia.TV
StoryEditor

Lepšia.TV už aj na Apple TV, s pridanými TV stanicami a 100-dňovým archívom

24.06.2020, 12:09
Autor:
TSTS
Rozširuje sa aj počet detských programov.

Poskytovateľ televízie cez internet Lepšia.TV od júna rozširuje svoje služby. Potešia sa majitelia AppleTV, ktorý chcú sledovať Lepšia.TV na svojich zariadeniach. Rozširuje sa počet detských programov a diváci môžu využívať aj 100-dňový archív.

100-dňový archív

Poskytovateľ televízie cez internet Lepšia.TV sa rozhodol svojim zákazníkom ponúknuť až 100-dňový archív pre seriály a dokumenty vybraných TV kanálov. V Čechách ako aj na Slovensku ide o najdlhší televízny archív v ponuke poskytovateľov TV cez internet. „Ak vás zaujme seriál, ktorý beží aktuálne v televízii, zväčša vám 30-dňový archív nestačí na to, aby ste si ho mohli pozrieť od začiatku. Vyšli sme týmto častým požiadavkám našich zákazníkov v ústrety a ako jediný na trhu sme spustili 100-dňový archív,“ konštatuje Pavel Górecki za Lepšia.TV. Ak dané programy nemajú 100-dňový archív, k dispozícii máte doterajší 30-dňový. Aj ten patrí na slovenské pomery k nadštandardným ponukám televíznych operátorov. Väčšina poskytovateľov televízie cez internet totiž ponúka len 7-dňový archív.

Veľký výber detských staníc

Lepšia.TV dlhodobo cieli na rodinného diváka. Od júna pribudli do portfólia tri nové detské stanice. Ide o  populárnu detskú stanicu Cartoon Network, ktorá vysiela v českom jazyku. Druhou televíznou stanicou je anglický detský kanál Boomerang. Treťou je mládežnícka TV stanica Filmbox Family. Celkovo tak má Lepšia.TV už 10 detských staníc.

Už aj na AppleTV

Svoje obľúbené stanice môžete najnovšie s Lepšia.TV sledovať aj na Apple TV.  Rozširujú sa tak možnosti sledovania televízie na  Apple TV.  Postup je veľmi jednoduchý. Stačí aby ste mali svoj iPhone a Apple TV pripojený na rovnakej Wi-Fi. Následne počas vysielania v telefóne kliknite na ikonku „AirPlay“. Nájdete ju vedľa ozubeného kolieska, ktoré slúži na nastavenia. Potom stačí spárovať telefón s AppleTV a potom môžete pozerať na svoje seriály aj na veľkej obrazovke.

01 - Modified: 2020-11-24 10:28:01 - Feat.: - Title: Internetová Lepšia.TV rozširuje ponuku maďarských TV staníc
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:53