TOYETO
StoryEditor

Veľká letná súťaž od TOYETO cieli na segment HORECA

01.07.2020, 14:39
Autor:
TSTS
Nové detské kútiky majú pomôcť cestovnému ruchu na Slovensku.

Dovolenka doma na Slovensku je tento rok pre mnohé rodiny aktuálnejšia ako kedykoľvek predtým. Aby si ju rodiny s deťmi naozaj užili so všetkým, čo k tomu patrí, podáva pomocnú ruku aj spoločnosť TOYETO.

Spúšťa veľkú letnú súťaž zameranú na segment HORECA, v ktorej majú tri prevádzky možnosť vyhrať úplne nové hračky do detských kútikov.

Cestovný ruch bol kvôli opatreniam spojených s koronavírusom jednou z oblastí, ktoré boli zasiahnuté najviac. Mnoho ľudí sa preto tento rok uvedomelo chystá cestovať najmä po Slovensku a objavovať jeho krásy. Detské kútiky v hoteloch, reštauráciách či iných zariadeniach, ktoré deťom okorenia celý výlet. Nie všetky prevádzky však detský kútik majú, prípadne ho nemajú dostatočne vybavený.

„Keď sme sa v TOYETO zamýšľali, či by sme pomocou našej aktivity vedeli podporiť nejakú oblasť, ktorá v poslednom období utrpela, prvá voľba padla práve na oblasť cestovného ruchu. Naším dlhodobým cieľom je totiž podnecovať detskú zvedavosť a rozširovať ich obzory; a cestovanie a spoznávanie nových miest je tiež jedným zo spôsobov, ktoré k tomu môžu poslúžiť,“ vysvetľuje myšlienku súťaže CEO spoločnosti TOYETO, Dominik Rusňák.


A prečo práve detské kútiky? „Aj pri výletoch deti uvítajú možnosť zahrať sa, je to pre nich špecifická forma oddychu, ktorá im navyše dáva nové podnety, ale napríklad i možnosť budovania sociálnych zručností pri hre s inými deťmi. Z viacerých strán sme však počuli, že v mnohých zariadeniach takáto možnosť chýba alebo by existujúce detské kútiky potrebovali oživiť. Preto sme sa rozhodli priniesť súťaž, kde ľudia sami rozhodnú, na ktorých miestach by tieto detské kútiky chceli mať. Prevádzky u nás okrem možnosti výhry dostanú príležitosť zviditeľniť sa a potenciálne osloviť nových zákazníkov, ktorí ich počas výletov navštívia“ hovorí.

V spoločnosti sa rozhodli pomôcť trom prevádzkam s vybavením detských kútikov hračkami, ktoré ich zabavia, nadchnú, pomôžu nadobudnúť nové zručnosti a predovšetkým do nich pomôžu vniesť smiech – aj preto nesú detské kútiky názov Smejuško.

Do súťaže Detský kútik Smejuško sa môžu zapojiť nielen prevádzky. Šancu vyhrať má každý, kto v súťaži zahlasuje. Všetky informácie o súťaži, zariadení detských kútikov nájdete na www.smejusko.sk, kde zároveň prebieha aj registrácia do súťaže a samotné hlasovanie. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 20:42