StoryEditor

Nové vydanie ekonomického magazínu Financial Report aj s rozšírenou realitou

01.02.2021, 17:30
Autor:
TSTS
Rozšírenou realitou je spracovaná titulná strana magazínu.

Aktuálne vydanie odborného ekonomického a finančného magazínu Financial Report približuje, ako bude vyzerať finančné sprostredkovanie v budúcnosti. Prostredníctvom aplikácie Financial Report v mobilnom telefóne navyše odhalíte budúcnosť finančných agentov v rozšírenej realite, ktorú sme použili ako jedno z prvých printových médií na Slovensku.

Čo je to rozšírená realita?

Technologické novinky hýbu svetom. Vo Financial Report sa preto rozhodli, že titulná strana aktuálneho vydania magazínu bude spracovaná rozšírenou realitou. Čo to znamená? Rozšírená realita (z anglického Augmented Reality - AR) je technológia, ktorá v našom prípade zobrazuje animáciu vo virtuálnom 3D prostredí. Ak si teda stiahnete a nainštalujete mobilnú aplikáciu Financial Report, prostredníctvom nej nasnímate takzvaný AR marker z titulnej strany magazínu, vo svojom mobilnom telefóne spustíte animáciu.

​V aplikácii Financial Report máte možnosť prečítať si najnovšie aktuality z finančného sveta s dôrazom na banky, poisťovne a finančné sprostredkovanie. Do sledovaných článkov si môžete vybrať vlastné témy, ktoré vás zaujímajú, alebo sledovať články len od vybraných autorov.

Financial Report

Financial Report je odborný ekonomický a nezávislý finančný magazín. Vychádza od roku 2017 na Slovensku s dvojmesačnou periodicitou a spolu so svojou online verziou pravidelne oslovuje vyše 40 000 tisíc čitateľov.

Obsahovo sa Financial Report zameriava predovšetkým na finančný segment a ľudí, ktorí sa zaujímajú o dianie na finančnom trhu, o slovenskú a zahraničnú ekonomiku. Ponúka aktuálne informácie zo sveta bánk, poisťovní, finančného sprostredkovania, finančných technológií a predstavuje aj úspešných manažérov či podnikateľov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:16