StoryEditor

FunFón výzva: zákazníci budú sami rozhodovať o cene služieb

07.10.2015, 13:12
FunFón čoskoro oslávi svoje piate narodeniny – vo veľkom štýle, a samozrejme, spolu so svojimi zákazníkmi i fanúšikmi. Najstarší slovenský alternatívny operátor im pri tejto príležitosti pripravil ponuku, aká tu ešte nebola. Počas najbližších 72 hodín dostanú zákazníci FunFónu jedinečnú možnosť rozhodnúť o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS. Podarí sa ľuďom na sociálnej sieti znížiť aktuálnych 7 centov aspoň na polovicu?

V októbri FunFón oslávi svoje 5. narodeniny. Svojim zákazníkom preto pripravil veľké prekvapenie v podobe odvážnej ponuky, ktorá sa neodmieta. Postavená je na aktivite ľudí na sociálnej sieti Facebook, kde budú mať 72 hodín na to, aby sa mohla znížiť cena volaní, SMS a MMS pre zákazníkov s predplatenou kartou FunFón Férofka. V súčasnosti volajú, esemeskujú a ememeskujú za 7 centov. Operátor sa zaviazal, že prinesie službu, ktorá umožní volať a písať za cenu, o ktorej rozhodne aktivita ľudí na Facebooku. Čím viac budú komentovať, zdieľať a „lajkovať“, tým menej budú môcť FunFón Férofkáči platiť.

„Počas uplynulých piatich rokov si FunFón sympatie svojich zákazníkov získal nielen vtipnou komunikáciou, ale aj odvážnymi ponukami a cenovo výhodnými službami. Pri príležitosti blížiacich sa narodenín sme sa preto rozhodli opäť vypočuť FunFónistov a splniť ich narodeninové želanie – v podobe ceny za vybrané služby, ktorú si sami navrhnú. Sami sme zvedaví, ako v našej výzve zabojujú, aby sme spoločne oslávili narodeniny naozaj vo veľkom štýle,“ vysvetľuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Mechanika znižovania ceny je jednoduchá a bude prebiehať od 7.10 do 9.10 2015. V tomto období FunFón zverejní na svojej facebookovej stránke príspevok, ktorý bude interaktívne reagovať na aktivitu fanúšikov na sociálnej sieti. Za každé „Páči sa mi/Like“ sa z aktuálnej sumy 7 centov odráta 0,001 centu, za komentár sa cena zníži o 0,002 centu a za každé zdieľanie tohto príspevku ľudia znížia sumu o 0,005 centu. Komunita FunFónistov bude mať vo vlastných rukách osud ceny za spomínané služby. Spoločne tak môžu vďaka výzve znížiť cenu volaní, MMS a SMS až na historicky najnižšiu hodnotu. Aká nakoniec bude, ukážu najbližšie dni.

Súčasťou aktivity na Facebooku je tiež súťaž, do ktorej budú automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja do „znižovacej výzvy“. Každý deň z nich operátor vyžrebuje 70 víťazov funfónovských cien. 

Zdroj: Dynamic Relations

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. apríl 2024 20:07