StoryEditor

Nový šat 123dopyt.sk sa tvoril za pomoci samotných užívateľov

10.07.2013, 14:00
Dopytová služba 123dopyt.sk prišla s novým dizajnom internetových stránok. Kompletný relaunch webu umožní návštevníkom jednoduchšie dopytovanie, lepšiu orientáciu v obsahu webových stránok a prináša i atraktívnejší vzhľad.

 

Vývoj novej podoby internetových stránok 123dopyt.sk bol interaktívny, pretože vychádzal i z názorov a pripomienok užívateľov služby. Bolo to dôležité, keďže zámerom redizajnu bolo v prvom rade ešte viac vyhovieť potrebám užívateľov. Ich pripomienky preto boli zahrnuté do konceptu nového dizajnu. Tvorcovia stránok sa zároveň zamerali nielen na user-friendly a intuitívne používanie webstránky, ale i moderné pojatie vizuálu webu. Nový dizajn je výsledkom trojmesačnej intenzívnej práce.

„Doterajšia podoba webových stránok služby 123dopyt.sk už nezodpovedala požiadavkám užívateľov. Rozhodli sme sa preto pre nový dizajn i celkovú reorganizáciu obsahu webu. Aby nové stránky čo najviac zodpovedali potrebám užívateľov, oslovili sme pre získanie podnetov na zmeny priamo ich a podnetné a užitočné pripomienky a návrhy sme zapracovali do konceptu nového dizajnu stránky. Veríme, že nová podoba webu zožne úspech,“ hovorí Otto Kočí,  riaditeľ 123dopyt.sk.

 

Zdroj: PS:PR

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 20:34