Online jednotka na poli internetových receptov s mesačnou návštevnosťou viac ako 717 000 používateľov mesačne – Dobruchuť.sk prináša skvelé tipy na vianočné varenie, pečenie, ale aj popíjanie. Na svoje si tu prídu aj ľudia s rôznymi potravinovými intoleranciami, vyznávači zdravej kuchyne či raw.
V súčasnosti sa na Dobruchut.sk nachádza viac ako 25.000 receptov. A zárukou, že nie vždy musí ísť o kalorické bomby a „nezdravé“ veci je špeciálna magazínová rubrika „Varíme s Henrietou“. Tu si prídu na svoje hlavne zástancovia zdravšieho stravovania, nakoľko sa tu varia a „rawia“ samé zdravé a navyše chutné veci. Tu sa môžete priamo od autorky originálnych receptov a propagátorky zdravej výživy Henriety Peškovičovej inšpirovať, ako variť bez mlieka, múky, cukru, ako pripraviť a spracovať jedlo tak, aby sa v ňom zachovalo čo najviac živín. Henrieta zároveň vysvetľuje, ako a kde si vyberať a najmä správne kombinovať ingrediencie.
Dobruchut.sk však neprináša len skvelé recepty, ale nájdete tu rôzne novinky - kuchynské vychytávky, tipy a triky v kuchyni, ako napríklad použiť vybrané bylinky alebo ako správne pripraviť rôzne druhy čaju, aby si zachovali svoju kvalitu a chuť. Dobruchut.sk prináša rady pre začínajúce kuchárky. Tie sa navyše môžu učiť a inšpirovať od skúsených používateliek – kuchárok.
Okrem iného tu nájdete rady ako a kedy použiť ktorý olej, ako správne spracovávať a uskladniť ovocie a zeleninu a že banány nepatria do chladničky. Nájdete tu tiež návod ako vykostiť kura či vyčariť fantastickú polevu na Vašu bábovku, koláč alebo luxusný zákusok.
„Niekedy je varenie aj o dobrej rade od priateľa, od skúsenej kuchárky či človeka, ktorý varí srdcom. A pritom nemusíte stáť celé hodiny pri sporáku. Dobruchuť.sk je miesto, kde takúto radu získate. Navyše úplne zadarmo,“ približuje priateľskú atmosféru na webe Dobruchuť.sk Martina Reková - produktová špecialistka.
Zdroj: Azet.sk