StoryEditor

ZLATÁ STUDŇA sirupy – tradícia, ktorá prešla redizajnom!

19.11.2015, 14:01
Tradičné sirupy Zlatá studňa majú svoje stabilné miesto na našich stoloch už dlhé roky a právom sa pýšia titulom „Najpredávanejšie sirupy na Slovensku.“ Teraz sa obľúbené sirupy predstavujú navyše v novom dizajne, ktorý prináša produktu i zaslúženú dávku atraktívnosti.

Redizajn, smerujúci ku kráse

„Redizajnom celého radu produktov tradičné sirupy Zlatá studňa sme sledovali zlepšenie identifikácie príchutí a taktiež výrazné zatraktívnenie produktov ako takých. Tradičné sirupy sme tak preobliekli do vizuálne príťažlivejšieho obalu, hodného ich kvality.“ Hovorí Vladimír Krescanko, Senior brand manager.

 

Zatraktívnenie portfólia príchutí

Tradičné sirupy sú dostupné v širokej škále príchutí: čučoriedka, pomaranč, malina, lesná zmes, ananás, rumový čaj, multivitamín a lesná jahoda. Novinkou medzi príchuťami je voňavý a osviežujúci citrón. Došlo tak k doplneniu klasickej a najmä spotrebiteľsky veľmi obľúbenej príchute do portfólia.

 

Image hodný kvality

Zloženie sirupov a ich vyvážená chuť sú už niekoľko rokov štandardne vysokej kvality, čo preukazuje aj fakt, že tradičné sirupy Zlatá studňa sú najpredávanejšími sirupmi na našom trhu. Na nové fľaše bol pridaný štruktúrovaný povrch- emboss- v podobe kvapiek a mrazenia. „Kvapky boli na sirup doplnené pre zvýraznenie hustoty sirupu, mrazenie zas dodáva fľaši elegantný vzhľad. Fľaša je vďaka štruktúrovanému povrchu pevnejšia a umožňuje jednoduchšiu manupuláciu i samotné nalievanie.“ Dodáva Vladimír Krescanko.

Redizajn sa týka všetkých príchutí tradičných sirupov  Zlatá studňa v objeme 0,7l.

Zdroj: Divino

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 09:05