StoryEditor

Šetrenie s Wolt+ využívajú už tisícky zákazníkov, po novom už aj Košičania

22.11.2022, 13:12
Autor:
redred

Vychádza tak v ústrety svojim verným zákazníkom, ktorí vďaka predplatnému neplatia poplatky za donášku a získajú ďalšie výhody.

 

Možnosť ušetriť na donáške prostredníctvom lojalitného programu Wolt+ majú už aj zákazníci v Košiciach. Spoločnosť Wolt sa ho po úspešnom štarte v hlavnom meste rozhodla priniesť aj Košičanom. Vychádza tak v ústrety svojim verným zákazníkom, ktorí vďaka predplatnému neplatia poplatky za donášku a získajú ďalšie výhody. Po necelom mesiaci využívajú Wolt+ v Bratislave už tisícky zákazníkov, ktorí vedia na cene donášky jedla či tovarov ušetriť mesačne desiatky eur. Každý piaty nákup je realizovaný s výhodou Wolt+.

Spoločnosť Wolt priniesla v čase, kedy ľudia vnímajú zdražovanie pri nákupe potravín a jedla citlivo, ideálny spôsob, ako ušetriť aj na poplatkoch za ich donášku. Vďaka lojalitnému programu Wolt+ uvítali Bratislavčania možnosť ušetriť na cene donášky a získali aj ďalšie výhody. Zákazníci zapojení vo Wolt+ najviac objednávajú jedlá z reštaurácií  ale aj potraviny z bratislavských Wolt Marketov.

Tešíme sa z obľúbenosti nášho vernostného programu Wolt+. Nečakali sme, že ním oslovíme hneď takú veľkú bázu zákazníkov, a preto sme sa rozhodli ho urýchlene ponúknuť aj v Košiciach, kde chceme tiež podporiť našich lojálnych zákazníkov. So službou Wolt+ tak získajú okrem úspory na poplatkoch za doručenie aj ďalšie benefity, ako napríklad 5 %-ný cashback pri osobnom vyzdvihnutí jedla z prevádzky, či zvýhodnené ponuky pri nákupe potravín,“ uvádza Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko.

Možnosť ušetriť desiatky eur v Bratislave a Košiciach

V Bratislave si zákazníci Wolt+ môžu dopriať doručenie zdarma z vyše  500 reštaurácií a obchodov vrátane donášky potravín od partnerov ako Billa či Wolt Market. V Košiciach môžu zákazníci objednávať z ponuky Wolt+, v ktorej je viac ako 100 reštaurácií a obchodov vrátane nákupu potravín z Wolt Marketu.

Členom lojalitného programu Wolt+ sa môže zákazník stať jednoducho – stačí si otvoriť aplikáciu Wolt. Prvý mesiac môže vyskúšať službu zdarma, neskôr ju má za fixný mesačný poplatok 5,99 eur. V rámci neho získa neobmedzený počet donášok v jeho okruhu 3,5 km, a to na všetky objednávky z reštaurácií a obchodov na platforme, ktoré sú označené logom W+. Mimo programu sa pritom cena donášky mimo programu sa bežne pohybuje od 1,49 do 3,49 eur v závislosti od vzdialenosti. Minimálna hodnota košíka pri nákupe z reštaurácií je 8 EUR a pri nákupe potravín 15 EUR.

O spoločnosti Wolt 

Wolt je technologická spoločnosť so sídlom v Helsinkách. Vďaka nej je neuveriteľne jednoduché objaviť a nechať si doručiť z tých najlepších reštaurácií, potravinových reťazcov a lokálnych obchodov. Poslaním spoločnosti je prinášať lepšie riešenia pre mestá a obce a prepájať zákazníkov, obchodníkov a kuriérov. Platforma Wolt uľahčuje zákazníkom objednanie čohokoľvek prostredníctvom jednej praktickej aplikácie, obchodníkom umožňuje dodatočný predaj a kuriérom poskytuje flexibilnú možnosť zárobku. Aby toto všetko bolo možné, Wolt vyvíja škálu technologických riešení od lokálnej logistiky cez softvéry pre maloobchodné prevádzky až po finančné riešenia. Taktiež prevádzkuje vlastný online supermarket pod značkou Wolt Market. Wolt bol založený v roku 2014 a svoje sily spojil so spoločnosťou DoorDash v roku 2022. DoorDash dnes pôsobí v 27 krajinách, z toho v 23 so značkou Wol

Prvú prevádzku spustil Wolt v Bratislave 19. 9. 2019, neskôr pridal Košice, Trnavu a Banskú Bystricu. V roku 2021 Wolt na Slovensku expandoval do 8 miest - Nitry, Žiliny, Prešova, Zvolena, Trenčína, Martina, Liptovského Mikuláša a Popradu. Tento rok expandoval do ďalších miest, aktuálne pôsobí už  v 36 slovenských mestách. Prvý Wolt Market na Slovensku otvoril Wolt v Bratislave a neskôr sa pridali aj Košice. V septembri otvoril v Bratislave druhú prevádzku v Petržalke.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 20:07