Kuciak: Vražda novinára
StoryEditor

CINEMA LOVERS CLUB: KUCIAK: Vražda novinára

27.02.2023, 20:37
Autor:
redred

Správa o  chladnokrvnej vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej vo februári 2018 otriasla (nielen) celým Slovenskom. Prečo museli zomrieť?

V Cinema City Eurovea sa 21.2.2023 uskutočnilo prvé tohtoročné uzatvorené premietanie Cinema Lovers Clubu, organizované New Age Advertising, divíziou na predaj kinoreklamy pre Cinema City.

Medzi pozvanými hosťami boli klienti a obchodní partneri divízie predaja kinoreklamy z oblasti bankovníctva, telekomunikácií, automotive a zástupcovia z mediálnych agentúr.

 

Večerom sprevádzal moderátor Roman Bomboš a do posledného miesta plná kinosála mala možnosť zažiť na vlastnej koži v predpremiére šokujúci dokumentárny film, KUCIAK: Vražda novinára, ktorý podrobne skúma nielen vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj dôsledky tejto dramatickej udalosti, ktorá na Slovensku vyvolala najväčšie protesty od pádu komunizmu.

Správa o  chladnokrvnej vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej vo februári 2018 otriasla (nielen) celým Slovenskom. Prečo museli zomrieť? Zložité a v mnohých ohľadoch šokujúce pozadie skutočného príbehu odkrýva koprodukčný dokumentárny film s názvom Kuciak: Vražda novinára, ktorý natočil oceňovaný režisér Matt Sarnecki. Snímka divákom sprostredkuje aj doteraz nezverejnené svedecké výpovede, dôkazy, exkluzívne informácie a materiály z vyšetrovacieho spisu, ku ktorým slovenská verejnosť doposiaľ nemala prístup.

 

New Age Advertising (NAA) je najväčším predajcom reklamy v multikinách v strednej Európe.

NAA je súčasťou CineWorld Group plc a rýchlo sa vyprofilovala ako nadnárodný expert v oblasti marketingovej komunikácie v moderných kinách. V súčasnej dobe firma pôsobí v 6 krajinách (v Česku, na Slovensku, v Poľsku, Bulharsku, Rumunsku a Maďarsku). Celkom môže spoločnosť ponúknuť viac než 1500 kinosál, čo jej zaručuje vedúcu pozíciu v regióne CEE.

Na Slovensku disponuje 3 multiplexami s 29 kinosálami, 5 barmi a nechýba ani jedinečný formát 4DX alebo sála s plátnom Superscreen.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:22