StoryEditor

AlzaPlus+ prináša nákupy bez obmedzenia už aj na Slovensku

28.03.2023, 15:18
Autor:
redred

 E-shop Alza.sk dnes na Slovensku spúšťa unikátny členský program AlzaPlus+.

Len za 1 € mesačne poskytuje bezplatné doručenie na viac ako 5-tisíc odberných miest pri všetkých objednávkach bez obmedzenia. To vyhovuje potrebám zákazníkov, ktorí pre 85 % objednávok volia osobný odber. V Českej republike, kde spoločnosť službu spustila minulý rok, využíva program AlzaPlus+ viac ako 100-tisíc zákazníkov.

Po úspešnom uvedení na český trh prináša Alza svojim slovenským zákazníkom nový program AlzaPlus+. Len za 1 € mesačne s ročnou platbou (11,99 €) si budú môcť bezplatne doručiť všetky svoje objednávky do AlzaBoxov, na predajne Alza  alebo do partnerských odberných miest Packety a Slovenskej pošty. To platí pre celý sortiment viac ako 350 tisíc výrobkov, ktoré Alza.sk ponúka, vrátane veľkých domácich spotrebičov.

„AlzaPlus+ rozširuje  ponuku o mimoriadne atraktívnu a jedinečnú službu. S jej pomocou a vďaka hustej sieti odberných miest, vrátane obľúbených AlzaBoxov a predajní, môžu zákazníci nakupovať každý deň, pretože počet doručení počas trvania členstva je neobmedzený," hovorí Petr Bena, podpredseda predstavenstva Alza.cz a dodáva, že minuloročná novinka je v Českej republike veľmi populárna:

„V súčasnosti program využíva viac ako 100-tisíc aktívnych členov.  Najčastejšie zákazníci takto riešia svoje bežné nákupy – kupujú napríklad príslušenstvo k mobilným telefónom, drogériu, detské plienky, krmivo pre zvieratá, ale aj hračky či kávu.”

Členstvo je otvorené pre všetkých zákazníkov, fyzické osoby a tých, ktorí nakupujú na IČO, bez ohľadu na predchádzajúcu históriu nákupov. Aktivácia je rýchla a jednoduchá. Pri nákupe tovaru na webe stačí v košíku vybrať ročné alebo mesačné členstvo. Po úspešnej aktivácii už zákazníkovi nie je účtovaná žiadna suma za doručenie do uvedených výdajných miest.

„AlzaPlus+ predstavuje obrovský skok v dostupnosti online nakupovania. Služba je taká lacná, že si ju môže kúpiť úplne každý, pričom plne využíva širokú ponuku, výhodné ceny a rýchle dodanie pre malé a veľké nákupy. Program šetrí ľuďom nielen náklady na doručenie, ale aj cestu do kamenných obchodov. Napríklad, ak zákazníkovi ráno dôjde zubná pasta alebo potrebuje kúpiť darček na poslednú chvíľu, môže si ho objednať cestou do práce a večer si ho hneď vyzdvihnúť na ceste domov. To všetko bez zbytočného premýšľania o tom, či sa objednávka oplatí," dodáva Bena.

Výhodu služby potvrdzujú aj dáta z aktuálneho fungovania programu v Českej republike, kde si viac ako 90 % lokálnych zákazníkov vyberá cenovo výhodnejšiu možnosť ročného členstva. Tá na Slovensku stojí 11,99 €, takže členovia zaplatia len 1 € mesačne za bezplatné doručenie na viac ako 5-tisíc odberných miest po celej republike, a to za akúkoľvek objednávku. Mesačné členstvo stojí 2,50 eura.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:24